Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ακόμα και φυλακή! Τρόμος για την παγκόσμια Συνθήκη που θέλουν να φέρουν τον Μάιο, vid - Δείτε


 Συνεχίζονται τα προειδοποιητικά βίντεο για την Συνθήκη της Πανδημίας, η οποία επιδιώκεται να ψηφιστεί τον Μάιο και κατά πολλούς θα επιφέρει καθεστώς δικτατορίας σε όσες χώρες την αποδεχθούν (ΕΔΩ)!

Ο Αυστραλός γερουσιαστής, Μάλκολμ Ρόμπερτς, δήλωσε: «Στα τέλη Μαΐου… ο ΠΟΥ ψηφίζει τροποποιήσεις στους διεθνείς κανονισμούς υγείας του… που θα μετατρέψουν τον ΠΟΥ σε παγκόσμια αστυνομία υγείας».

Και συνέχισε:

«[Οι τροποποιήσεις του ΔΥΑ] πρότειναν εξαιρετικές εξουσίες για εξαναγκασμό εμβολιασμών, εξαναγκασμό ιατρικών διαδικασιών, εξαναγκασμό lockdown και κλεισίματος συνόρων και επιτρεπόμενη κράτηση χωρίς δίκαιη διαδικασία (σ.σ. Διαβάστε οπωσδήποτε ΕΔΩ)!

Η εισήγηση των Ηνωμένων Πολιτειών, -την οποία η  Αυστραλία υποστήριξε, ήταν 80 σελίδες τροποποιήσεων, οι οποίες θα  μετέτρεπαν τον ΠΟΥ σε Παγκόσμια αστυνομία Υγείας, -80 σελίδες!

Προτάθηκαν εξωφρενικές εξουσίες για εξαναγκασμό εμβολιασμών, αναγκαστικές ιατρικές διαδικασίες, αναγκαστικά lockdowns, κλείσιμο των συνόρων και την δυνατότητα προφυλάκισης χωρίς την δέουσα διαδικασία»!

Δείτε:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-KEYSTONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις