Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Στα χέρια των ολλανδικών αρχών ο καταζητούμενος Χαράλαμπος Σάκκος

Οι ολλανδικές αρχές πέρασαν χειροπέδες στον Χαράλαμπο Σάκκο ο οποίος καταζητείτο από την Europol για την υπόθεση θανάτου του 18χρονου Ιωάννη Ασίκκη στη Λεμεσό.


Σύμφωνα με την υπόθεση μεταξύ 30ης και 31ης Μαΐου 2018 οι κυπριακές αρχές πραγματοποίησαν έρευνα σε καφετέρια ιδιοκτησίας του Χαράλαμπου Σάκκου, όπου εντόπισαν ναρκωτικά στην κατοχή δυο προσώπων.

Όπως αναφέρει η Europol, στις 10/06/2018 ένας 18χρονος επισκέφθηκε το καφέ του Χαράλαμπου Σάκκου και προμηθεύτηκε MDMA και μετά τη χρήση των ναρκωτικών ενώ ήταν σε δημόσιο χώρο στη Λεμεσό, ο 18χρονος κατέρρευσε. Λόγω της κρίσιμης κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού παρέμεινε σε κώμα, στις 14 Ιουνίου του 2018 απεβίωσε.

Ο Σάκκος καταζητείτο για ανθρωποκτονία, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις