Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Κουκάκι: Πέντε συλλήψεις από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην ανακατάληψη κτιρίου στην Ματρόζου - 6 Αστυνομικοί τραυματίστηκανυ

Η επιχείρηση της Αστυνομίας στο κτίριο της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι, στο οποίο έγινε ανακατάληψη το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε.


Οι αστυνομικοί σύμφωνα με το ΑΜΠΕ άνοιξαν με τροχό την πόρτα του οικήματος στο οποίο είχε γίνει ανακατάληψη και εισέβαλαν στο εσωτερικό του, όπου συνέλαβαν πέντε άτομα, (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες).

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Κρατική Ασφάλεια, ενώ θα ακολουθήσει επιχείρηση και στο δεύτερο κτίριο που, έγινε ανακατάληψη στο Κουκάκι, στην οδό Παναιτωλίου 21.


ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ:

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. μετά την έφοδό της στο κτήριο της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι που ανακατέλαβαν το απόγευμα του Σαββάτου (11/1) οι αντιεξουσιαστές - 6 Αστυνομικοί τραυματίστηκαν - Δείτε συγκλονιστικές εικόνες από την επιχείρηση.

Εμπόλεμη ζώνη θύμιζε το Κουκάκι το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς οι Αστυνομικοί για αρκετές ώρες επιχειρούσαν στα δύο κτήρια που ανακατέλαβαν οι αντιεξουσιαστές νωρίτερα στην οδό Ματρόζου και στην Παναιτωλίου στο Κουκάκι.

Άνδρες της ΕΚΑΜ, λίγο πριν από τις 8 το βράδυ, έσπασαν την είσοδο και μπήκαν στο υπό κατάληψη κτήριο της οδού Ματρόζου, μετά από εντολή Εισαγγελέα, για να το εκκενώσουν ξανά.

Στο υπό κατάληψη κτήριο, σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, βρίσκονταν 5 άτομα, συγκεκριμένα τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, τα οποία και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Κρατική Ασφάλεια, ενώ θα ακολουθήσει επιχείρηση και στο δεύτερο κτήριο που, έγινε ανακατάληψη στο Κουκάκι, στην οδό Παναιτωλίου 21..

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις