Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

VIDEO - Άγρια επίθεση των ΜΑΤ σε κατοίκους της Χίου

Αποφασισμένοι να επιβάλουν τον σχεδιασμό της κυβέρνησης με κάθε μέσο και τρόπο, εμφανίστηκαν οι 300 Ματατζήδες που τα ξημερώματα της Τρίτης αποβιβάστηκαν «αιφνιδιαστικά» και κατόπιν σχεδίου στο λιμάνι των Μεστών.

Οι διαθέσεις της Κυβέρνησης φάνηκαν από νωρίς αφού 4 ώρες πριν την άφιξη του πλοίου «Blue Star Naxos» εστάλησαν στον λιμένα Μεστών 2 διμοιρίες που προϊδέασαν για το τι θα ακολουθούσε, αφού χωρίς αφορμή επιτέθηκαν σε αιρετούς και κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

TA ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ



Τους έπνιξαν στα δακρυγόνα

Με «αντίπαλους» τους άμαθους από εντάσεις και τέτοιες πρακτικές Χιώτες, οι δυνάμεις των ΜΑΤ από νωρίς ξεκίνησαν τη ρίψη μεγάλης ποσότητας χημικών, με αποτέλεσμα τόσο ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης όσο και ο ιερέας της Καλλιμασιάς και πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Χίου π. Γεώργιος Κωνσταντίνου να καταρρεύσουν στο σημείο και να χρειαστεί η μεταφοράς τους στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.




Οι συγκρούσεις μεταξύ των διμοιριών που υπήρχαν στη χερσαία ζώνη του Λιμένα και των κατοίκων, όχι μόνο συνεχίστηκαν αλλά εντάθηκαν ακόμη περισσότερο τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν το πλοίο “Blue Star Naxos”, αποβίβασε στο νησί δύναμη 300 ανδρών από επίλεκτες ομάδες της Αθήνας, το υδροβόλο καταστολής «Αίας», καθώς και γερανοφόρα οχήματα.

Λίγο μετά τις 3 σύσσωμες οι διμοιρίες των ΜΑΤ προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών αδιακρίτως με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να τραπούν σε φυγή ακόμα και στα βουνά, με τα ΜΑΤ όμως να συνεχίζουν να πετούν δακρυγόνα σε βάρος τους, ακόμα κι όταν αυτοί είχαν παγιδευτεί σε γκρεμνό.

Λίγο μετά τις 5 το πρωί, το κομβόι της Αστυνομίας αναχώρησε για την περιοχή του 17 στο Αίπος όπου αναμένεται να δοθεί νέα μάχη στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι καμπάνες των εκκλησιών καλούσαν τον κόσμο σε κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις