Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020

“Μείνετε μέσα” λέει η κυβέρνηση αλλά οι βουλευτές της δεν την ακούνε!

Η κυβέρνηση αγωνιά για το πως θα πείσει τους πολίτες ότι τα πράγματα με τον κορονοϊό δεν είναι αστεία και πρέπει να περιοριστούμε όλοι στις άκρως απαραίτητες εξόδους. Φαίνεται ότι δεν τα ΄χουν καταφέρει ακόμη. Αυτό φαίνεται και από την επιλογή κάποιων βουλευτών της ΝΔ να αψηφήσουν τις οδηγίες και να βγουν για φαγητό!
Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα reporter.gr η οποία γράφει:
Ενώ ο κόσμος καίγεται και η κυβέρνηση προχωρεί σε δραστικά μέτρα περιορισμού των συναθροίσεων, κάποιοι βουλευτές για μία ακόμη φορά έδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν το επιβεβλημένο παράδειγμα.
Οι επιστήμονες ήδη από τις προηγούμενες ημέρες έκαναν εκκλήσεις ακόμη και για αποφυγή των μπαρ, εστιατορίων και καφενείων, υπό την πίεση της επέλασης του κορωνοϊού.
Παρά ταύτα και παρόλο που η ανησυχία ήταν έντονη, μία ομάδα βουλευτών έδειξαν ότι δεν δίνουν και τόση σημασία.
Όπως μετέδωσε ο «Βηματοδότης», νεαροί βουλευτές της ΝΔ και δύο υφυπουργοί, συγκεντρώθηκαν εν μέσω κρίσης του κορωνοϊού σε ταβέρνα με θαλασσινά στην μαρίνα του Φλοίσβου.
Η ομάδα περιελάμβανε τους υφυπουργούς Γιάννη Κεφαλογιάννη και Σοφία Ζαχαράκη και τους βουλευτές Μελά, Κυρανάκη, Κωστήρα, Μπιζίου, Δερμετζόπουλο, Δούνια, Αλεξοπούλου, ενώ δεν μπορούσε να απουσιάζει ο Μπογδάνος. Πώς και γιατί συνέβησαν όλα αυτά τα χαριτωμένα και αμέριμνα; Ο Κώστας Κυρανάκης θεώρησε ότι αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή για να προσκαλέσει σε γεύμα και να τιμήσει τους νέους συναδέλφους του στη Βουλή, κερνώντας καραβιδόψυχα, καβούρια, μύδια αχνιστά, καλαμαράκια, χταποδάκια και λοιπά θαλασσινά…
Πηγή: Reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις