Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

ΝΕΑ Βίντεο ντοκουμέντο από τον Έβρο: Μετανάστες πετούν καπνογόνα


Νέα επεισόδια έλαβαν χώρα στην περιοχή του Έβρου, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου περίπου 300 μετανάστες πέταξαν καπνογόνα προς τις ελληνικές δυνάμεις.


Στη δημοσιότητα δόθηκαν βίντεο από τα νέα επεισόδια στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, στην περιοχή του Έβρου.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν περίπου 300 μετανάστες προσπάθησαν να διέλθουν στα ελληνικά εδάφη.Μάλιστα, όπως μαρτυρούν τα πλάνα, οι μετανάστες πέταξαν καπνογόνα, προκειμένου να διασπάσουν τον κλοιό των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΑΝΤ1», η συγκεκριμένη ομάδα είχε τη συνδρομή των Τούρκων αστυνομικών.

Τα επεισόδια διήρκησαν περίπου 1,5 ώρα, από τις 2.30 έως τις 4.00 τα ξημερώματα.Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα κλιμακώθηκε σημαντικά στις 28 Φεβρουαρίου.

Μετανάστες και πρόσφυγες συγκεντρώθηκαν στον Έβρο, έπειτα από το άνοιγμα των τουρκικών συνόρων, με στόχο να διέλθουν στην Ευρώπη.

Ωστόσο, η Αθήνα - από την πρώτη στιγμή - προχώρησε στο κλείσιμο των συνόρων, αποτρέποντας τις μεταναστευτικές και προσφυγές ροές.ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις