Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

BOMBA - ΕΚΤΑΚΤΟ - Κορονοϊός: Στην Εντατική ο Μπόρις Τζόνσον - ΤΩΡΑ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Φροντίδας και ζήτησε από τον Ντομινίκ Ράαμπ να εκτελεί χρέη του, καθώς τα
συμπτώματα του κορονοϊού επιμένουν και είναι ιδιαίτερα έντονα.

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ είπε: Από την Κυριακή το απόγευμα ο πρωθυπουργός είναι υπό τη φροντίδα των γιατρών στο Νοσοκομείο Σεντ Τόμας στο Λονδίνο, όπου εισήχθη με επίμονα συμπτώματα του κορονοϊού. Αυτό το απόγευμα η κατάσταση του πρωθυπουργού παρουσίασε επιδείνωση και με συμβουλή της ιατρικής ομάδας μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Ντομινίκ Ράαμπ να τον αναπληρώσει στα καθήκοντά του όπου αυτό είναι απαραίτητο. Ο πρωπουργός λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα και ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους".


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις