Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

Λαμποργκίνι "του κουτιού" έγινε σμπαράλια - Την είχε αγοράσει 20 λεπτά πριν - ΦΩΤΟ

Μια ολοκαίνουργια Lamborghini Huracan Spyder έγινε σμπαράλια μέσα σε μόλις 20 λεπτά από την παραλαβή της από την έκθεση αυτοκινήτων, σύμφωνα με την βρετανική αστυνομία.
Ο άτυχος οδηγός της Λαμποργκίνι, η τιμή της οποίας ξεκινά στα 265.000 δολάρια για τα μοντέλα του 2020, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου λόγω κάποιου μηχανικού προβλήματος και τότε ένα βαν έπεσε πάνω στο πολυτελές αυτοκίνητο. Τα στοιχεία του οδηγού του αυτοκινήτου του 1/4 εκατ. δολαρίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, σύμφωνα με το BBC, αλλά ενδιαφέρον έχει πώς ένα πανάκριβο αυτοκίνητο που μόλις βγήκε από την αντιπροσωπεία παρουσίασε πρόβλημα.ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις