Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Έχουν απύθμενο θράσος οι Τούρκοι… “Η Γαλλία να μας ζητήσει συγνώμη”

Η Τουρκία «απαιτεί» από την Γαλλία να ζητήσει συγγνώμη για την διασπορά «ψευδών πληροφοριών» σχετικά με το ναυτικό περιστατικό στην ανατολική Μεσόγειο.

«Περιμένουμε από την Γαλλία να ζητήσει συγγνώμη, να ζητήσει συγγνώμη άνευ όρων», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου που επισκέπτεται το Βερολίνο. «Δεν είναι αποδεκτό η Γαλλία να προχωρεί σε ψευδείς δηλώσεις και να ενεργεί κατά της Τουρκίας», είπε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών αναφερόμενος στις κατηγορίες που διατύπωσε το Παρίσι κατά της Αγκυρας ότι μία από τις γαλλικές φρεγάτες στην ανατολική Μεσόγειο έγινε στόχος επιθετικών ενεργειών εκ μέρους τουρκικών πολεμικών πλοίων κατά την διάρκεια ελέγχου πλοίων στην περιοχή.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις