Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Κραυγή αγωνίας από Κρήτη μέχρι Έβρο! Πρέπει να ζήσουμε, λένε πασίγνωστοι τραγουδιστές (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνουμε φθηνή διασκέδαση, την οποία κόβουν από τον Έλληνα της επαρχίας
«Όλοι εμείς μένουμε άνεργοι»!


Αυτό ανέφερα η Γιώτα Γρίβα, η οποία μίλησε μαζί με τον Γιάννη Καψάλη στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha».

«Δεν γίνεται όλοι να δουλέψουμε», τους απάντησε ο δημοσιογράφος, δίνοντας βάρος στην υγεία.

«Ποια θα είναι η λύση για τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους που δουλεύουν στα πανηγύρια;», αναρωτήθηκαν οι δύο καλλιτέχνες, με τον κ. Καψάλη να υπογραμμίζει πως «κόβουν στον Έλληνα της επαρχίας την φθηνή διασκέδαση».

Προβληματισμός επικρατεί και σε καλλιτέχνες άλλων περιοχών, όπως στην Κρήτη ή στην Βόρεια Ελλάδα (ποντιακή μουσική), οι οποίοι δεν ξέρουν τι μέλλει φαίνεσθαι.

«Ο δικός μας ο κλάδος πλήττεται περισσότερο από όλους» ανέφερε οι δύο καλλιτέχνες και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, αλλά και εκεί οι δημοσιογράφοι επέμεναν πως οι συνθήκες αυτό απαιτούν, καθώς η κατάσταση στα πανηγύρια είναι ανεξέλεγκτη.

«Για όλα φταίνε τα πανηγύρια; Τι θα γίνει που αργότερα οι καλλιτέχνες θα βγαίνουν για ζητιανιά;», ανταπάντησε ο κ. Καψάλης.

.


Σημειώνεται πως τα πανηγύρια έχουν απαγορευθεί μέχρις το τέλος Ιουλίου, ενώ δεν αποκλείεται η απαγόρευση να επεκταθεί και τον Αύγουστο, κάτι που θα επιφέρει τεράστιο πλήγμα, ειδικά τον 15αυγουστο, όπου τα πανηγύρια φθάνουν

Σχολιάζοντας την απαγόρευση των πανηγυριών, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ανέφερε ότι τον ανησυχούν πιο πολύ τα πανηγύρια, παρά οι τουρίστες απο το εξωτερικό, καθώς όπως εξήγησε αν τηρούνται τα μέτρα υγιεινής και κοινωνικής απόστασης δεν κινδυνεύουμε απο τον τουρίστα, ενώ στα πανηγύρια είναι πιο ευκολη η μετάδοση του ιού.ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις