Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020

Πανίσχυρο ΤΟΜΑ 4Χ4 που θα προέλθει από εκσυγχρονισμό των ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι/ΙΙ …Παρουσίασε στο ΓΕΣ η ~» EODH Hellas!»Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, η ελληνική εταιρεία EODH παρουσίασε το δικό της όχημα 4Χ4. Είναι γνωστό πως η εταιρεία έχει ετοιμάσει πλήρη σχέδια για ένα ελληνικό
4Χ4, με χρήση εξαρτημάτων από την ελεύθερη αγορά (κιβώτιο, κινητήρας), ενώ το έχει εξοπλίσει με την προηγμένη θωράκισή της εταιρείας.
Το όχημα μπορεί να εξοπλιστεί με προηγμένα συστήματα επικοινωνίας ελληνικών εταιρείων, καθώς και να γίνει φορέας προηγμένων όπλων.
Είναι χωρίς λογική, χώρες σαν τη Σερβία να μπορούν να κατασκευάζουν ένα εξαιρετικό 4Χ4 όπως το Milos, με περιορισμένο κόστος, και η Ελλάδα, που στην τελική δεν την βομβάρδισε το ΝΑΤΟ ανελέητα, ή κάποιος άλλος, να μην έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα Εθνικό Όχημα.
Μακάρι η PLASAN να αποδειχτεί ένας εξαιρετικός επενδυτής για την ΕΛΒΟ, αλλά τυχόν επιλογή της, δεν πρέπει να συνοδευτεί από την ανάθεση σε αυτή για τα μέτρια 4Χ4 που κατασκευάζει sans voir.
Αν μια ελληνική εταιρεία, έχει δημιουργήσει ένα 4Χ4 η ελληνική πλευρά πρέπει να το στηρίξει και αν μη τι άλλο να εξετάσει τι είναι το συμφέρον για τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελλάδα. Υποσχόμαστε να επανέλθουμε στο πολύ σοβαρό αυτό θέμα.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις