Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020

Δοκιμαστικές βολές του αντιαεροπορικού Pantsir κατά στόχων εδάφους

Σύμφωνα με ανακοίνωση της KBP το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir-S πραγματοποίησε δοκιμαστικές βολές κατά στόχων εδάφους (τεθωρακισμένων οχημάτων) σε αποστάσεις έως και 3 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση οι βολές, που έγιναν στην αρκτική Ρωσία, ήταν επιτυχείς και πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες με ισχυρούς ανέμους ταχύτητας 20 μέτρων το δευτερόλεπτο και χαμηλή θερμοκρασία. Μάλιστα ορισμένες από τις δοκιμές έγιναν κατά κινούμενων στόχων. Ωστόσο η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει αν οι βολές έγιναν με βλήματα ή με τα πυροβόλα. To Pantsir συνδυάζει αντιαεροπορικά βλήματα με μέγιστο βεληνεκές τα 18 χιλιόμετρα και πυροβόλα των 30 χιλιοστών, μέγιστου βεληνεκούς 4 χιλιομέτρων.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις