Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Μαύρη Θάλασσα: Ρωσικό Su-27 αναχαιτίζει δύο αμερικανικά αεροσκάφη (vid)

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-27 αναχαίτισε δύο αμερικανικά αεροσκάφη αναγνώρισης τα οποία πλησίασαν τον ρωσικό εναέριο χώρο πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.

Το υπουργείο γνωστοποίησε ότι το ρωσικό μαχητικό πλησίασε τα αεροπλάνα και διαπίστωσε ότι ήταν αεροσκάφη αναγνώρισης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.
Το υπουργείο ανέφερε επίσης πως τα αμερικανικά αεροσκάφη ήταν ένα P-8A Poseidon και ένα RV-135.
Το ρωσικό μαχητικό αναχαίτισε τα δύο αμερικανικά αεροπλάνα πριν προλάβουν να παραβιάσουν τον εναέριο χώρο της Ρωσίας. Χαρακτηριστικά το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε: «Το ρωσικό μαχητικό δεν επέτρεψε στα δύο αμερικανικά αεροπλάνα να παραβιάσουν τον εναέριο χώρο της Ρωσίας».
Συμπλήρωσε δε ότι το Su-27 ενήργησε «σε απόλυτη συμφωνία με τους διεθνείς κανόνες».
Την περασμένη εβδομάδα, ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος S-27 παρεμπόδισε ακόμα ένα αναγνωριστικό αεροπλάνο των ΗΠΑ πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, αποτρέποντας το με παρόμοιο τρόπο από το να εισέλθει στον εναέριο χώρο της Ρωσίας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Πηγή: AMN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις