Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΩΡΑ Εξελίξεις στην Μόρια! Καλωσορίζουν τώρα τα ΜΑΤ στην Μυτιλήνη, ο κίνδυνος ΕΝΩΝΕΙ τους Έλληνες (vid)

Έριξε τους τόνους ο περιφερειάρχης…
Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης δείχνει να ρίχνει τους τόνους απέναντι στην κυβέρνηση και τις αστυνομικές δυνάμεις, δηλώνοντας
σήμερα για την Λέσβο πως «οι κάτοικοι δεν θα συγκρουστούν (αυτή την φορά) με τα ΜΑΤ».

Με την κατάσταση να είναι έκρυθμη και χιλιάδες αλλοδαπούς να έχουν μείνει χωρίς στέγη άρα και χωρίς τίποτα να χάσουν σε περίπτωση επεισοδίων, το νησί δεν θα αντέξει ξανά εικόνες ξυλοδαρμού αστυνομικών μέσα σε ξενοδοχεία.

«Καλωσορίζουμε τις ενισχύσεις των ΜΑΤ που φτάνουν στην Μυτιλήνη. Έρχονται να διαφυλάξουν τους Έλληνες από αυτή την κρίσιμη κατάσταση».

«Είμαι σίγουρος πως έχει βρεθεί λύση», τόνισε για τους αλλοδαπούς που τριγυρνούν στο νησί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κλείσει η Μόρια.

Σε σχέση με την κλειστή δομή, ο περιφερειάρχης ανέφερε πως «Η κυβέρνηση κάνει πολύ καλή δουλεία στην φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων. Μακάρι να την συνεχίσει. Εδώ είμαστε να συζητήσουμε τα πάντα. Προέχει η μη άφιξη νέων μεταναστών και η απομάκρυνση υπαρχόντων. Καλωσορίζουμε τις δυνάμεις των ΜΑΤ».


ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

Οι δηλώσεις του κ. Μουτζούρη έγιναν καθώς διμοιρίες των ΜΑΤ και οι γνωστές «αύρες» της αστυνομίας αποβιβάστηκαν στην Λέσβο με πλοίο της γραμμής, νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, εννέα διμοιρίες και δύο «αύρες» της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, με το πλοίο «Blue Star Ρόδος», περίπου στις 8:00 το πρωί.

Οι νέες αστυνομικές δυνάμεις θα ενισχύσουν τις μονάδες της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν φτάσει από την Τετάρτη στη Λέσβο μετά την καταστροφή του ΚΥΤ στην Μόρια από τις πυρκαγιές.





ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις