Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020

Νίκος Αντωνιάδης : Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ (Μ.Μ.Ε.) … ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Νίκος Αντωνιάδης

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ (Μ.Μ.Ε.), ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ FAKE NEWS ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ:


ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ,

ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΑΡΑ ,

ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ,

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ:

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Ε Ν Ο Χ Η Σ

________________

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ OPEN ΓΙΑ ΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ

_______________

ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ :

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ !!

_______________

ΠΡΩΤΑ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΕΙ,

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

_______________

ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΑΡΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ,

ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ” , ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ “ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ” ΚΑΙ “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ” , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ, ΕΥΓΕΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ :

“Επιπλέον, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι γύρω μας πλέον, στο κοντινό μας περιβάλλον, οικογενειακό ή φιλικό, οι οποίοι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορωνοϊό. Άρα δεν μιλάμε για κάτι το οποίο δεν είναι αληθινό” !!!Προσπάθησες να πείσεις τους Έλληνες πολίτες ότι ο “θανατηφόρος ιός” είναι αληθινός, με τον ισχυρισμό ότι ΠΛΕΟΝ άνθρωποι που είναι ΓΥΡΩ ΜΑΣ, άνθρωποι που είναι στο ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, άνθρωποι που είναι στο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, άνθρωποι που είναι στο ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, έχουν ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ.

Αυτά τα είπες στις 24 Αυγούστου. Το “πλέον” το είπες για να μας πεις ότι, ήταν που ήταν επικίνδυνος ο ιός, τώρα “πλέον” σκοτώνει ανθρώπους στο κοντινό, οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον μας.

Αυτά τα είπες εν γνώσει των στοιχείων του Εθνικού Οργανισμού Δημίοσιας Υγείας. Χθες τα έβγαλα.

Στοιχεία που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι “πλέον” οι θάνατοι ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

140 νεκρούς έχει καταγράψει ο Ε.Ο.Δ.Υ. στην πρώτη περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου 2020. Τότε που το μεγαλύτερο διάστημα μας είχατε όλους κλειδωμένους μέσα.

Και οι νεκροί αυτοί ήταν ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ, μικροβιολόγε υπουργέ “Δικαιοσύνης”, στη δεύτερη περίοδο Μαΐου-Αυγούστου. 126 !! Τώρα που οι νέοι ξεσαλώσανε, τώρα που παραβιάστηκε ό,τι μέτρο υπήρχε και δεν υπήρχε για την προστασία μας από τον “θανατηφόρο” ιό σας, τώρα που άνοιξαν τα σύνορα, τώρα, τώρα, τώρα.

14 ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ !!

Στην περίοδο που εσύ βγαίνεις και λες ότι “οι άνθρωποι πεθαίνουν ΠΛΕΟΝ γύρω μας, στο κοντινό, οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον”.

Αυτό που είπες θα ήταν αλήθεια εάν είχαν ΑΥΞΗΘΕΙ και μάλιστα ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ οι νεκροί, ώστε να βγαίνεις και να λες με τόση βεβαιότητα ότι άνθρωποι πεθαίνουν γύρω μας.

Αλλά εσύ είπες ΨΕΜΑΤΑ, μικροβιολόγε υπουργέ “Δικαιοσύνης” !!

Διέδωσες χειρίστου είδους FAKE NEWS, Κώστα Τσιάρα.

Και, μάλιστα, είπες και ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ. Ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν ΑΠΟ κορωνοϊό. Ενώ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι τα ίδια τα φιλαράκια σου, ο Ε.Ο.Δ.Υ. και οι μισθοφόροι τρομοκράτες επιστήμονές σας, μιλάνε για ένα 95% θανάτων ανθρώπων με ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ που πέθαναν ΜΕ κορωνοϊό. Ως μία από τις αιτίες θανάτου. Δηλαδή στους 126 ανθρώπους που πεθαίνουν “πλέον” δίπλα μας τους τελευταίους τέσσερις μήνες, μόνο οι ΕΞΙ (6) πέθαναν ΑΠΟ κορωνοϊό. Και πάλι αυτά είναι με τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Εγώ έχω ζητήσει από τον πρόεδρο του Ε.Ο.Δ.Υ. τα πιστοποιητικά θανάτου και των 266 νεκρών. Να δούμε από τι πραγματικά πέθαναν.

Σε μία εκπομπή στην οποία βγήκες για να μας κατηγορήσεις όλους εμάς ως συνωμοσιολόγους και να μας συκοφαντήσεις σε όλο το Πανελλήνιο.Σε μία εκπομπή στην οποία βγήκες για να τρομοκρατήσεις τον κόσμο και να του πεις ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν γύρω μας πλέον. Και να ψάχνει ο κόσμος να βρει ανθρώπους που είναι γύρω του, στο κοντινό, στο οικογενειακό και στο φιλικό περιβάλλον του. Και να μη βρίσκει. Αλλά να σου λέει, αφού το βεβαιώνει ολόκληρος υπουργός έτσι θα είναι. Απλώς δεν είναι στο δικό μου περιβάλλον, θα είναι στων άλλων.

Και έτσι, δεν θα βγει το βράδυ να φάει, δεν θα βγει να ψωνίσει, δεν θα πάει το τριήμερο στο νησάκι που είχε κανονίσει, δεν θα βγει να διασκεδάσει.

Γιατί δεν θα θέλει να πεθάνει κι αυτός. Ή να πεθάνουν οι άνθρωποι γύρω του.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ FAKE NEWS, μικροβιολόγε !!

Γιατί με ΑΥΤΑ τα ψεύδη προκαλείται ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Σύμφωνα με το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Όλα τα άλλα που έχετε στείλει στον Εισαγγελέα ως δήθεν “διασπορά ψευδών ειδήσεων” είναι σκέτες μπούρδες, άσχετοι!!

Αλλά το κυριότερο: Τα δικά μας είναι τα μόνα REAL NEWS, μικροβιολόγε.

Κώστα Τσιάρα, είπες:

“Σήμερα προβλέπεται έως 3 χρόνια φυλάκιση για όσους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις. Αν όμως η ζημιά είναι πολύ μεγάλη, θα αυστηροποιήσουμε τις ποινές”

Είναι η μόνη πραγματικά καλή υπηρεσία που μπορείς να προσφέρεις στους δυστυχείς πολίτες που έχουν την ατυχία να σε έχουν υπουργό “Δικαιοσύνης” :

Να αυστηροποιήσεις τις ποινές για τα fake news.

Γιατί η ζημιά που γίνεται από σένα, την παρέα σου και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΗ. Και πρέπει να πληρώσουν για τη ζημιά αυτή.

Τη ζημιά των ψεμάτων σας στην ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αυτή η υπόθεση θα τελειώσει. Στη Γερμανία εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους του Βερολίνου. Και τα δικά σας μέσα μαζικής εξαπάτησης μας έλεγαν για “σύναξη αντιεμβολιαστών, συνωμοσιολόγων και ακροδεξιών”. Στη Γερμανία που είχατε όλοι σας το πρώτο δικαστικό ράπισμα. Με απόφαση που περιμένω να μου στείλουν οι Γερμανοί συνάδελφοί μου. Για να την κάνω σημαία μου. Για να ανοίξω τα μάτια στους Έλληνες δικαστές και εισαγγελείς. Για να πάρουν θάρρος. Για να ξέρουν ότι δεν θα είναι μόνοι τους.

Κάθε μέρα ξυπνάνε όλο και περισσότεροι πολίτες από τη χειμερία νάρκη στην οποία τους έχετε ρίξει με το δηλητήριο που τους ποτίζετε, παρέα με τους δημοσιογράφους σας, που τους έχετε εξαγοράσει με βρώμικα χρήματα και παροχές.

Αλλά δεν θα τελειώσει “αναίμακτα” για τους δράστες των εγκλημάτων σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Και ένας από τους δράστες είναι τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Και η αρχή θα γίνει με τον ΣΚΑΪ. Και το εμετικό αυτό βίντεο.

Μαζί με το OPEN. Για το άθλιο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο οποίο “παίζανε” την ανάρτησή μου για τον ορισμό του κρούσματος και τα τεστ. Λίγη ώρα αφού είχε βγει ο Χρυσοχοΐδης και είπε ότι στέλνει στη Δίωξη και στον Εισαγγελία τα fake news στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και για να με αναγνωρίσουν οι χιλιάδες φίλοι μου και ακόλουθοί μου, έπρεπε να παίξουν μία ανάρτησή μου που να παραπέμπει σε μένα.

Και ανέβασαν ανάρτησή μου με τη φωτογραφία ενός κειμένου που είχα χρωματίσει και είχα χειρόγραφες σημειώσεις μου πάνω της.

Και με αναγνώρισαν. Δεκάδες οι τηλεφωνικές κλήσεις, δεκάδες τα μηνύματα, στο κινητό και στο messenger.

Μία φωτογραφία ενός κειμένου. Της εκτύπωσης από την επίσημη ιστοσελίδα της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας του Υπουργείου Υγείας.

Για τον ορισμό του κρούσματος. Που προϋποθέτει οξεία λοίμωξη ή νόσο του αναπνευστικού. Και για τα τεστ. Που δεν ανιχνεύουν ειδικά τον Covid-19 αλλά όλους τους κορωνοϊούς.

Και έστειλαν στη Δίωξη και τον Εισαγγελέα τον …Κικίλια.

Γιατί το κείμενο είναι δικό του. Του Υπουργείου του.

Γιατί πολύ έξυπνους δεν τους λες…

[Δείτε το εμετικό video. Την “αγανάκτηση” των δημοσιογράφων για τα “fake news” που τον ρωτάνε με «αγωνία» “τι θα γίνει με τα fake news” και «διαμαρτύρνται» “εδώ τίθεται ζήτημα δημόσιας υγείας, κύριε υπουργέ”!!!
https://www.skai.gr/…/tsiaras-eos-3-eti-i-fylakisi-gia-psey…]

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις