Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ; Τουρκία & Γεωργία έκλεισαν τον εναέριο στα ρωσικά αεροσκάφη

 Ξεφεύγει η κατάσταση στο Ναγκόρνο/Καραμπάχ

Εκτραχύνεται η κατάσταση μετά την “φωτιά” που έβαλαν οι Τούρκοι και ο Ερντογάν στο Ναγκόρνο/Καραμπάχ βάζοντας τους Αζέρους σε μεγάλες περιπέτειες.

Πριν λίγο ρωσικές πληροφορίες από το Avia pro., φέρουν την Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν και την... Τουρκία να έχουν κλείσει τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο τους στη Ρωσία.

Την είδηση την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ενώ παραθέτουμε και βίντεο από έτερο ρωσικό ΜΜΕ που αναφέρει ακριβώς το ίδιο πράγμα.


Οι ρωσικές πηγές θεωρούν ότι εφόσον συμβαίνει αυτό, ο ρωσικός στρατός που βρίσκεται στο έδαφος της Αρμενίας είναι τυπικά περικυκλωμένος και δεν μπορεί να εγκαταλείψει εύκολα το έδαφος της χώρας λόγω του γεγονότος ότι η Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν και Τουρκία, απαγορεύουν στα ρωσικά αεροσκάφη να εισέλθουν στον εναέριο χώρο τους, ενώ το ίδιο φέρεται να συμβαίνει και με τα χωρικά ύδατα αυτών των χωρών. 
 Αυτές οι χώρες πιθανότατα αποφάσισαν από κοινού να κλείσουν τα σύνορα στα ρωσικά αεροσκάφη στο πλαίσιο μιας μεγάλης κλίμακας στρατιωτικής σύγκρουσης μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, με στόχο να περιορίσουν τη βοήθεια της Ρωσίας ακόμη και αν η Αρμενία στραφεί στον οργανισμό CSTO για βοήθεια. 
 Προς το παρόν, η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, αφού αναφέρεται ότι η Αρμενία έχει σημαντικές απώλειες σε μέσα αντιαεροπορικής άμυνας, ενώ το Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με το Αρμενικό Υπουργείο Άμυνας, έχασε περίπου 30 άρματα μάχης, 4 ελικόπτερα και πολλά αεροσκάφη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις