Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΗΠΑ: Οργή στη Φιλαδέλφεια: Αστυνομικοί σκότωσαν μαύρο που φέρεται να κρατούσε μαχαίρι

 Στην Αμερική ο νόμος λέει όταν υπάρχει επίθεση με όπλο σε αστυνομικό... Πυροβολούν στο ψαχνό οι αστυνομικοί... Πολλά χρόνια τώρα αυτό... Και με τον Ομπάμα ήταν ενεργός ο νομος αυτός!


Φωτογραφία αρχείου

Διαδηλώσεις ξέσπασαν τη Δευτέρα το βράδυ στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί, αφού η αστυνομία

πυροβόλησε και σκότωσε έναν μαύρο ο οποίος φέρεται να κρατούσε μαχαίρι.

Τα χθεσινά επεισόδια σημειώθηκαν έπειτα από μήνες διαδηλώσεων στις ΗΠΑ κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας, οι οποίες ξεκίνησαν στα τέλη Μαΐου μετά τον θάνατο από ασφυξία του 46χρονου Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη όταν ένας αστυνομικός προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει κρατώντας το γόνατό του στον λαιμό του επί σχεδόν εννέα λεπτά.

Τέσσερις αστυνομικοί χτυπήθηκαν από τούβλα στα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο περιθώριο των διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν έξω από αστυνομικό τμήμα της Φιλαδέλφειας, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις