Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

Σαρωτικός ο Τραμπ κάνει δηλώσεις που “πονάνε”: «Πολύ λιγότερο θανατηφόρος ο κορωνοϊός από την κοινή γρίπη»

Δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο σφοδρών αντιδράσεων.
Μέσα σε μερικές ώρες, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κάνει τρία tweets, ενώ το πλέον κορυφαίο ήταν αυτό
στο οποίο εξισώνει τον κορωνοϊό με την απλή γρίπη, μία θέση που σίγουρα δεν θα αρέσει και τόσο στο επιστημονικό κατεστημένο:

«Η εποχή της γρίπης έρχεται! Πολλοί άνθρωποι κάθε χρόνο, μερικές φορές πάνω από 100.000 και παρά την ύπαρξη εμβολίου, πεθαίνουν από την Γρίπη. Θα κλείσουμε την χώρα μας; Όχι, μάθαμε να ζούμε με αυτήν, όπως μαθαίνουμε να ζούμε με τον Covid, σε πολλούς πληθυσμούς πολύ λιγότερο θανατηφόρος»

Δικαίως ο Αμερικανός πρόεδρος έχει μετατρέψει σε «επικοινωνιακό όπλο» την νοσηλεία-εξπρές σε στρατιωτικό νοσοκομείο, διατρανώνοντας πως αν και βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία (74 ετών) αντιμετώπισε με τα πλέον ήπια συμπτώματα τον κορωνοϊό.

Ενδεικτικό της αποδοχής των ιδεών του από τεράστιο αριθμό υποστηριχτών του είναι το γεγονός πως μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες το συγκεκριμένο tweet μάζεψε πάνω από 130.000 like!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις