Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Συριανή λοχίας, μέλος της ελληνικής δύναμης στο Κόσοβο και Μαραθωνοδρόμος!!!!!

 


Του Αντώνη Σολάρη

Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο μια γυναίκα  οπλίτης τεθωρακισμένων να είναι στέλεχος της

ελληνικής δύναμης στο Κόσοβο και εν μέσω στρατιωτικών υποχρεώσεων και υπηρεσιών να τρέχει μαραθώνιο και να διακρίνεται μεταξύ δρομέων των Νατοϊκών δυνάμεων.


Πρόκειται για την Συριανή Επ.οπ Λχια (ΤΘ) Μπουγιούρη Στυλιανή από το Πισκοπιό της Σύρου που από το 2009 υπηρετεί στο στρατό. Στην αρχή στην Ρόδο, μετά στον Προβατώνα Έβρου, στην Σάμο και τώρα στο Κόσοβο.


Από την Τετάρτη Δημοτικού ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και τώρα που είναι στο στρατό δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη. Μέλος της ομάδας των ενόπλων γυναικών στο μπάσκετ και το βόλεϊ γυναικών, με διακρίσεις στην ομάδα του στρατού ξηράς και εσχάτως μαραθωνοδρόμος με πολλές συμμετοχές σε αγώνες..


Ο τελευταίος αγώνας διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου  στο Στρατόπεδο Film City της Πρίστινας και συμμετείχαν δρομείς από όλες τις Νατοϊκες δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Αθλητές και αθλήτριες  έπρεπε να τρέξουν τα 42195 μέτρα του Μαραθωνίου μέσα σε ένα διήμερο και ταυτόχρονα συμμετείχαν σε όλες τις δραστηριότητες  και τις υπηρεσίες της Μονάδας. Η Στυλιανή για άλλη μια φορά αποδείχτηκε καλά προπονημένη και με περηφάνεια σηκώνει την Ελληνική σημαία αλλά και το δίπλωμα του αγώνα ….


Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από την πλούσια αθλητική της δραστηριότητα.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις