Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Φοβερές καταγγελίες από γιατρό. ΕΥΗ ΚΙΑΓΙΑ: «ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ»

 Όπως κατήγγειλε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και στον Στέφανο Δαμιανίδη, η ίδια έχει δεχτεί απειλές από «παρατρεχάμενο» του ιατρικού συλλόγου και μάλιστα κατά το παρελθόν έχει

χάσει και τη δουλεία της όταν εξέφρασε ενστάσεις για τη γνωστή υπόθεση των εμβολίων για την Η1Ν1.

Τέλος, είναι τρομακτικά τα όσα λέει η ίδια για τις άδειες ΜΕΘ στα νοσοκομεία της Κρήτης και την παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ.

Μια ιατρός βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει την αλήθεια για την απάτη του κορονοϊού, την δικτατορία κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων και την τρομοκρατία των χρυσοπληρωμένων διανοούμενων πορνών των ΜΜΕ.

Και ερωτώ όλους μας: Με δεδομένο σχεδόν, πως αυτή η γυναίκα ίσως χάσει την δουλειά της, ίσως συρθεί στα δικαστήρια, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Ή ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ;

Εύχομαι το πρώτο. Απεύχομαι την σιωπή μας.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Είμαστε όλοι πρώτοι στα “μπράβο” και στα “ζήτω”, αλλά στην πράξη, στρίβουμε δια της… σιωπής…

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε στον Focus Fm 103,6 η παθολόγος Εύη Κιαγιά αναφορικά με τις πιέσεις που δέχονται οι γιατροί στην Ελλάδα που έχουν ενστάσεις για τα μέτρα αντιμετώπισης του COVID.

Όπως κατήγγειλε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και στον Στέφανο Δαμιανίδη, η ίδια έχει δεχτεί απειλές από «παρατρεχάμενο» του ιατρικού συλλόγου και μάλιστα κατά το παρελθόν έχει χάσει και τη δουλεία της όταν εξέφρασε ενστάσεις για τη γνωστή υπόθεση των εμβολίων για την Η1Ν1.

Τέλος, είναι τρομακτικά τα όσα λέει η ίδια για τις άδειες ΜΕΘ στα νοσοκομεία της Κρήτης και την παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ


Ακούστε όλη την συνέντευξή της

 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις