Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020

Αρχίζουν οι ομολογίες: Αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του Lockdown οι «ειδικοί» (ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ EINAI OTI TO LOCKDOWN ΔEN MAΣ KANEI KAI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ)


 Ξεκίνησαν να αμφιβάλλουν για την αποτελεσματικότητα των lockdown ακόμη και οι «ειδικοί» που μέχρι τώρα τα υπερασπίζονταν. Από ό,τι φαίνεται εν’ όψει της επερχόμενης «οικονομικής καταστροφής» κάποιοι προσπαθούν να αυτοπροστατευθούν. Αν δεν "δουλεύουν" τα lockdown, γιατί καταστρέφουν την οικονομία μας όμως;

Αυτό μόνον μπορεί να συμπεράνει κανείς από τα όσα είπε ο καθηγητής Δερμιτζάκης σήμερα το πρωί στο γνωστό στασίδι τρομολαγνείας: «Εάν ξαναδούμε σήμερα έναν αντίστοιχο αριθμό κρουσμάτων, σημαίνει ότι δεν λειτουργεί το lockdown, δεν παρεμποδίζει την μετάδοση και μάλιστα θα φανεί ότι κάτι χειροτέρεψε, διότι είχαμε δει τη μείωση πριν.»

«Εγώ χθες περίμενα γύρω στα 1.500-1.600 κρούσματα με βάση το γεγονός ότι το Σάββατο ήταν 1.700. Αν δούμε από 1.800 και κάτω, ακολουθεί την πορεία που ξέραμε. Αν δούμε πάλι πάνω από 2.000 θα ανησυχήσω περισσότερο», συμπλήρωσε ο καθηγητής.

«Μαύρα Χριστούγεννα» για την αγορά: Κρύβεται πίσω από τους «ειδικούς» η κυβέρνηση

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Οι επίσημες ανακοινώσεις από ό,τι φαίνεται θα γίνουν την Παρασκευή από τον πρωθυπουργό όμως εν τω μεταξύ οι «ειδικοί» έχουν ξαμολυθεί στα κανάλια, προεξοφλώντας «μαύρα Χριστούγεννα» για την αγορά.  Πίσω από τους οποίους κρύβονται οι κυβερνητικοί παράγοντες, καθώς αυτοί προετοιμάζουν την κοινή γνώμη.

Βέβαια το μεγάλο ερώτημα είναι το εάν δεν λειτουργούν τα Lockdown στον περιορισμό της επιδημίας, σε τι συμβάλλει η οικονομική καταστροφή των Ελλήνων; Μήπως στην Μεγάλη Επανεκκίνηση;

ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: "ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΕΙΝΑΙ" ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ LOCNDOWN ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ... ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις