Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

VIDEO - ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ

 Στην εποχή που έχουν βγάλει όλο το οπλοστάσιο των ψυχολογικών επιχειρήσεων, με τη χρήση της τεχνολογίας και των μέσων πληροφόρησης επιτυγχάνουν να δημιουργούν μια αντινοϊκή σύγχιση

τεραστίου μεγέθους και νομίζω αυτό φάνηκε για μια ακόμα φορά από τα γεγονότα στην Αμερική. Προτού αναφερθώ λίγο σε αυτά παρουσίασα δυο λίγο περίεργα περιστατικά που συνέβησαν σήμερα στον κόσμο.

Στην Ελλάδα από την άλλη φαίνεται πως τα Θεοφάνεια “άφησαν πίσω του συντρίμμια” με τους “ειδικούς” να τρέχουν έντρομοι και να νιώθουν επιβεβαιωμένοι ήδη για μια επερχόμενη καταστροφή. Επίσης μας εξηγούν τι θα ήθελε από εμας ο Χριστός να κάνουμε στη γιορτή των Θεοφανείων. Και ενώ κυνηγούν ιερείς, σκοπεύουν άμεσα με το άνοιγμα των σχολείων να κανονικοποιήσουν τα τεστ. Τεστ που μέσα σε μια ώρα είναι ικανά να βγάλουν και θετικό και αρνητικό τον ίδιο άνθρωπο! Τεστ που τους κάνουν διαφήμιση στις κάμερες οι δημοσιοκάφροι.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Την ίδια στιγμή η Αγγλία σκοπεύει περαν της αύξησης των τεστ (που ήδη έχει κάνει και γι’αυτό αυξάνονται τα θετικά) να επιτύχει εμβολιασμό πάνω από 13 εκατομμυρίων ανθρώπων από τους πιο ευπαθείς ως τα μέσα Φεβρουαρίου. Και νοιαζονται τόσο που το να διωχνουν από το Marble Arch ακόμα και μια γριούλα που τάιζε τα περιστέρια αποτελεί “μέτρο προστασίας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις