Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Πολιτική κόντρα για το γεύμα Μητσοτάκη στην Ικαρία - Τσίπρας: Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού


 Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις εικόνες που είδαν το φως από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία.

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Προφανώς δε πρόκειται πια για επαναλαμβανόμενη ανεμελιά, αλλά για βαθιά υπεροψία και αλαζονεία.

Είμαι εξουσία και κάνω ό,τι θέλω. Γιατί; Μα γιατί μπορώ, βρε αδελφέ.. Άντε, εις υγείαν των κορόιδων!», έγραψε στο Instagram ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, παραθέτοντας και βίντεο από το γεύμα στο οποίο παρακάθισε ο πρωθυπουργός μετά από πρόσκληση τοπικού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

«Στην εποχή της τεχνολογίας η αλήθεια δε κρύβεται. Ιδίως η αλήθεια που εξοργίζει τη κοινή γνώμη», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του, σχολιάζοντας πως «αν το κορωνογλέντι της Ικαρίας το είχε διοργανώσει κάποιος πολίτης θα ήταν παντού πρώτη είδηση».

Προσθέτει ότι σε αυτή την περίπτωση «κυβερνητικοί αξιωματούχοι και σχολιαστές θα κούναγαν το δάκτυλο για την ατομική ευθύνη και ήδη θα είχε ξεκινήσει η διαδικασία επιβολής προστίμου 3.000 ευρώ για τον διοργανωτή και 300 ευρώ για κάθε παρευρισκόμενο». «Ο νόμος όμως, ως γνωστόν, δεν ισχύει για τον κ. Μητσοτάκη», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι «ακόμα περιμένουμε να μας εξηγήσει αν το γλέντι είναι άλλη μια στιγμή ανεμελιάς ή η απόδειξη ότι η αλαζονεία του δεν έχει όριο, την ώρα που απαγορεύει ακόμα κα τον περίπατο για τους πολίτες από τις ‪6 το πόγευμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις