Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Απίστευτο φιάσκο με τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης: Φαρσέρ ο καταδότης του «Ινδιάνου» που προφυλάκισαν!


 Μια ακόμα εξέλιξη αναφορικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο 30χρονος Ελληνοϊρακινός που είχε κατηγορηθεί αρχικά για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού, φαίνεται πως δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση. 

Νέο ισχυρό πλήγμα στην έρευνα της ΕΛΑΣ και των δικαστικών αρχών για τον ξυλοδαρμό- στις 9 Μαρτίου-  του 28χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ στην Ν.Σμύρνη φέρεται να αποτελεί δικογραφία που έχει σχηματισθεί το 2014 για υποτιθέμενα παρόμοια «επεισόδια» στον Χολαργό.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που είχε  κατονομάσει τον 30χρονο Ελληνοϊρακινό ως εκείνον που όρμηξε εναντίον του εν λόγω αστυνομικού  και τον έριξε από την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα του, είχε κατηγορηθεί από την ΕΛΑΣ πριν από επτά χρόνια ότι προχωρά σε τηλεφωνήματα φάρσες για επιθέσεις «αριστεριστών», για ξυλοδαρμούς ιδιωτικών αστυνομικών κλπ. 

Η δικογραφία σχηματίσθηκε ύστερα από την διερεύνηση τηλεφωνικής κλήσης στην ΕΛΑΣ το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου 2014 για «εκτεταμένα επεισόδια σε εμπορικό κέντρο στην οδό Περικλέους στον Χολαργό όπου προκλήθηκε και τραυματισμός ενός security του εμπορικού κέντρου».

Από τους αστυνομικούς που έσπευσαν επί τόπου διεπίστωσαν ότι τίποτα   απολύτως δεν είχε συμβεί και το τηλεφώνημα ήταν φάρσα. Στην δικογραφία της υπόθεσης-σχετικά στοιχεία διαθέτει κι ο νομικός εκπρόσωπος του κατηγορούμενου Ελληνοϊρακινού , δικηγόρος Αθηνών κ Παύλος Σαράκης – μνημονεύεται ότι κι άλλες φορές ο ίδιος «μάρτυρας» έχει προχωρήσει σε παρόμοια, παραπλανητική ενημέρωση του επιχειρησιακού κέντρου της ΕΛΑΣ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Το εύρημα αυτό προφανώς δημιουργεί περαιτέρω ισχυρές αμφιβολίες για την εμπλοκή του 30χρονου Ελληνοϊρακινού στον τραυματισμό του 28χρονου αστυνομικού αφού ήδη έχει εμφανισθεί και βίντεο που δείχνει τον κατηγορούμενο  εκείνες τις κρίσιμες ώρες να είναι σε γήπεδο μπάσκετ στην Ελευσίνα και να παρουσιάζει ισχυρό άλλοθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις