Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Στα άκρα η σύγκρουση - ''Επίθεση'' Τουρκίας σε Ελλάδα: ''Η Αθήνα στηρίζει τους Κούρδους''


 Nέα fake news

Με το αγαπημένο τους σπορ καταπιάνονται οι Τούρκοι, την μαύρη προπαγάνδα, στοχοποιώντας εμμέσως πλην σαφώς την Ελλάδα, ως “δίοδο”

για τους Κούρδους αντάρτες του ΡΚΚ, στο δρόμο τους για την Συρία.

Μεγάλο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει ότι, ”Κούρδος πληροφοριοδότης” περιγράφει τη διαδρομή του ΡΚΚ προς την Συρία δια μέσου του ελληνικού εδάφους.

Ο ίδιος τονίζει ότι "οι επιχειρήσεις ήταν συχνές για το PKK, το οποίο δεν έχει την ευκαιρία να κινηθεί ελεύθερα στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία και το Ιράκ (σε αντίθεση με τους χιλιάδες Τζιχαντιστές που συνεχίζουν να μπαινοβγαίνουν ελεύθερα).

Η τρομοκρατική οργάνωση άρχισε να χρησιμοποιεί την ελληνική οδό όταν δυσκολεύτηκε να μεταφέρει τα μέλη της οργάνωσης στην Συρία”.

Ο πρώην αντάρτης του ΡΚΚ περιγράφει τη διαδρομή των μελών της οργάνωσης προς την Ελλάδα με λεπτομέρειες στις τουρκικές αρχές.

Σύμφωνα με τον Büşra Çelik και δηλώσεις του στο TRT News, Κούρδος αντάρτης που είναι μέλος της οργάνωσης PKK / PYD που ζούσε στην Κωνσταντινούπολη, συνελήφθη (και αφού βασανίστηκε και ομολόγησε ότι ήξερε και δεν ήξερε) υπέβαλε αίτηση στις αστυνομικές μονάδες και έγινε πληροφοριοδότης.

Οι τουρκικές αρχές αποκαλύπτουν τώρα δήθεν την νέα πορεία της κουρδικής οργάνωσης, η οποία προέκυψε στις ομολογίες του Κούρδου αντάρτη του PKK, αναφέρει το τουρκικό δίκτυο.

Στη δήλωσή του ο Κούρδος πληροφοριοδότης δήλωσε ότι, "ο ίδιος διέσχισε πρώτα την Ελλάδα παράνομα για να συμμετάσχει στις τάξεις των Σύρων Κούρδων και στην συνέχεια πήγε στα στρατόπεδα της οργάνωσης στο Ιράκ".

Ο Κούρδος πληροφοριοδότης έδωσε επίσης και τα ονόματα των μελών του PKK που τον βοήθησαν να κινηθεί μέσω της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι οι τουρκικές μονάδες ασφαλείας συνέλαβαν τον υπεύθυνο μεταφοράς μελών της οργάνωσης του ΡΚΚ στην Τουρκία, με πρόσφατη επιχείρηση που πραγματοποίησαν.

Εδώ βλέπουμε για μία ακόμη φορά ένα νέο τουρκικό σχέδιο εξαπόλυσης προπαγάνδας από την πλευρά της Άγκυρας,, εμπλέκοντας πιθανότατα και τις επανα-προωθήσεις μεταναστών από τις ελληνικές αρχές, περί δήθεν πιθανής συμμετοχής Ελλήνων στην στρατολόγηση μελών του κουρδικού τμήματος του ΡΚΚ, διότι περί αυτού πρόκειται.

Η Τουρκία εσκεμμένα κατηγορεί την χώρα μας εδώ και δύο χρόνια για δήθεν παράνομες επανα-προωθήσεις μεταναστών, τους οποίους στέλνουν Τούρκοι λαθρέμποροι με την βοήθεια του τουρκικού λιμενικού και της στρατοχωροφυλακής.

Παλαιότερα η Άγκυρα κατηγορούσε την Ελλάδα ότι δήθεν υπέθαλπτε Κούρδους αντάρτες στο καταυλυσμό του Λαυρίου, τώρα αλλάζει το τροπάρι ο τουρκικός τύπος, προσπαθώντας να “θολώσει” εκ νέου την κατάσταση προς όφελος της τουρκικής κυβέρνησης.

Για αυτό εκτιμάται ότι όχι μόνο δεν πρέπει να συνεχιστούν οι διερευνητικές συζητήσεις, αλλά οφείλουμε να αποσύρουμε άμεσα την πρόταση για παρουσία Τούρκων στην Αθήνα, καταγγέλλοντας τις τουρκικές μεθοδεύσεις και πράξεις στην διεθνή κοινότητα, παράλληλα με την ήδη υλοποιούμενη επαγρύπνηση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις