Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Όταν ρώτησαν τον σιωνιστή Λένιν πώς θα σκότωνε την «αστική τάξη»...


 Νίκος Πρασσάς

Όταν ρώτησαν τον σιωνιστή Λένιν πώς θα σκότωνε την «αστική τάξη», τους λογικούς και μορφωμένους ανθρώπους δηλαδή, για να μετατρέψει την νέα Ρωσία μετά την ένωση σε «μάζα», επειδή η μάζα είναι εσκεμμένα απαίδευτη και πάντα αμόρφωτη,

για να υπηρετεί ως σκλάβα την αγγαρεία του συστήματος, γι’ αυτό και είναι πάντα πρόθυμη και έτοιμη να πράξει τα πάντα ακόμη και να σκοτωθεί για μια ψεύτικη ιδέα στους δήθεν ηγέτες της, κι όχι για τον εαυτό της, εκείνος απάντησε, «Με σφαίρες», αλλά εκείνοι του είπαν πώς «είναι αδύνατον να βρεθούν τόσες σφαίρες». «Τότε με σχοινί» συνέχισε, και εκείνοι πάλι του έδωσαν την ίδια απάντηση. Τότε ειρωνικά τους είπε, «Μην ανησυχείτε, θα μας φέρουν αυτοί την λύση (που θα τους δώσουμε) από μόνοι τους».

Όλο το σκεπτικό αποτυπώνεται στην φωτογραφία της ανάρτησης. Ο φιλοτομαριστής «άνθρωπος» για να ευτυχήσει να δει πρώτα τον Θάνατό του (μέσω της μετενσάρκωσής του) παρά την Ζωή (μέσω της ανάστασής του) μέσα στον μάταιο κόσμο της σύνταξης που βρίσκεται και της συνήθειας του εγκλεισμού του συντάσσεται παράλληλα προς την ουρά της εξόδου ομαδικά για το μάταιο τέλμα ή τέλος του. Και επιθυμεί διακαώς να λάβει την λύση που του δίνεται ως «Δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν», που αναγράφεται στην ταμπέλα της φωτογραφίας, όπως το ακριβό κόσμημα που δεν έχει χρήματα για να το πάρει, και τις περισσότερες φορές θα γινόταν ακόμη και κλέφτης, αρκεί να το κάνει δικό του, μέσα στην ματαιότητά του για να ζήσει την μιζέρια του έστω και για λίγο παραπάνω! Πόσο μάλλον αφού δεν είναι ικανός να πολεμήσει για τα κεκτημένα δικαιώματά του και λιμνάζει στο κατώτατο σημείο που τον έφεραν αυτοί που σήμερα του υπόσχονται ότι θα τον σώσουν, για να τους εξαφανίσει!

...

PFIZER. (P) = Ο φωσφόρος είναι χημικό στοιχείο με ατομικό αριθμό 15 και σύμβολο το γράμμα P. Το όνομα προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις «φώς» (luz) και «φόρος» (fer). Ο φέρων το «Φως» (της ψυχής) για να το δώσει ως «Φόρο» στον Εωσφόρο. (Ρ)FIZ–ER ή (Ρ)ZIF–ER = LUZIFER ή LUCIFER ή ΕΩΣΦΟΡΟΣ. Ο Εωσφόρος ο «θεός» του Βατικανού στον οποίον αναφέρεται συνέχεια ο Πάπας στις επικλήσεις του, όπως εμείς στον Αληθινό Θεό της Ορθοδοξίας που μας εξαφανίζουν συστηματικά λόγω «κοροδοϊού». Το Βατικανό που είναι η Τρίτη εκτελεστική (άρρηκτη) εξουσία (θρησκευτική), μαζί με την Ουάσινγκτον την Πρώτη εκτελεστική εξουσία (πολιτική) και το City του Λονδίνου την Δεύτερη εκτελεστική εξουσία (οικονομική). Οι οποίες τρεις μαζί με τις άλλες δύο σχεδιαστικές εξουσίες το Παρίσι (Ναΐτες) και την Φρανκφούρτη (Ροδόσταυροι) αποτελούν τις 5 Έδρες της Λευκής Αδελφότητος – ορμώμενη η ίδια από τις απόκρυφες ιεροτελεστίες του Σατανισμού εκ Βαβυλώνος (Μπάμπι Λου ή Πύλη της Λίλιθ), που χρηματοδότησαν και χρηματοδοτούν τις Επαναστάσεις, τις Συρράξεις και του Πολέμους πάνω στην Γη για τον Διεθνισμό και την Παγκοσμιοποίηση, ώστε να ελέγξουν συντονισμένα την Γη μέσα από το τρέχον σύστημα διοίκησής τους –το καλούμενο κι ως «δημοκρατία» ή «σοσιαλισμός» ή «κομμουνισμός» και για να γίνει εφικτό εξαλείφουν συστηματικά τα «έθνη» και τον «πατριωτισμό» αναμιγνύοντάς τα διαλύοντας τα σύνορα των κρατών.

:

Κανένα φάρμακο δεν είναι αθώο, και γι’ αυτό άλλωστε στα φυλλάδια τους γράφουν ένα πλήθος παρενέργειες, ώστε να είναι υπεύθυνος ο λαμβάνων την λύση ως «φάρμακο» κι όχι αυτός που το προτείνει!

– Γιατί ο άνθρωπος είναι τόσο εύπιστος τελικά;

– Όλο το σκεπτικό βασίζεται στην διαλεκτική του Χέγκελ. Σου δίνω το πρόβλημα μαζί με την λύση. Ο άνθρωπος για να φύγει από το αδιέξοδο κάνει αποδεκτή την λύση δίχως άλλη σκέψη, και έτσι παγιδεύεται δίχως να το καταλάβει πέφτοντας στην παράδοξη παγίδα από μόνος του.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις