Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Χειροπέδες σε γυναίκα στη Ρόδο επειδή τραγουδούσε! - Σύλληψη σοκ ενώ η μαφία δολοφονεί στη μέση του δρόμου (βίντεο) AN AYTO ΔΕΝ EINAI XOYNTA... TI EINAI;;;;

 Την ώρα που η μαφία δολοφονεί κόσμο στη μέση του δρόμου οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν μια γυναίκα  στη Ρόδο γιατί... τραγουδούσε.  

Βίντεο από πλατεία της Ρόδου που βλέπει το φως της δημοσιότητας δείχνει αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε γυναίκα. Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία που έγινε τη Δευτέρα, το «έγκλημα» της νεαρής γυναίκας ήταν ότι τραγουδούσε.

Οι αστυνομικοί, υπό τις έντονες διαμαρτυρίες των παρευρισκόμενων, οδήγησαν με τη βία τη γυναίκα στο περιπολικό. «Ντροπή σας για την Ελλάδα. Δεν έχετε το δικαίωμα να το κάνετε» φώναζε η μουσικός όπως φαίνεται στο βίντεο.

Από την πλευρά τους οι περαστικοί χειροκροτούσαν ειρωνικά τους αστυνομικούς. Μάλιστα ένας φώναξε με νόημα: «Συγχαρητήρια, τώρα το πατάξατε το έγκλημα».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Η χρήστρια που δημοσιοποίησε την καταγγελία «ανέβασε» και δεύτερο βίντεο, δείχνοντας ότι όντως πρόκειται για τραγουδίστρια και όχι για πλανόδια έμπορο, όπως αναφέρθηκε σε σχόλιο από άλλο χρήστη.

@dimitra.in.greek.islands

Reply to @nemesistisis

♬ original sound - 🤍

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις