Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Τι έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη πριν γίνει αντιπρόεδρος του κόμματος… [VIDEO]

 Πάντα σταθερός στις απόψεις του ο σημερινός υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, που φαίνεται πως ανέκαθεν είχε σε μεγάλη εκτίμηση το κόμμα αλλά και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ντροπή της δεξιάς, ψεύτες και κλέφτες αποκαλούσε κάποτε τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας μάλιστα πως δεν θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε πολιτική ή ιδεολογική συγγένεια με το εν λόγω κόμμα, το οποίο χαρακτήριζε ως “γελοίο τσίρκο”.

Φυσικά, δεν ξέφυγε από τη σκληρή κριτική του και η οικογένεια Μητσοτάκη, τους οποίους ειρωνευόταν για όσα δήθεν προσέφεραν στη χώρα και για το γεγονός ότι “ποτέ” δεν είχαν εμπλακεί σε κάποιο σκάνδαλο. Ιδιαίτερο μάλιστα σεβασμό έτρεφε και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο αποκαλούσε βαθύπλουτο γόνο που δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του, αποκαλώντας τον με λίγα λόγια τεμπέλη.

Βέβαια, αργότερα έκανε στροφή 180 μοιρών και μόνο καλά λόγια είχε να πει για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το καλό παιδί όπως τον χαρακτήριζε σε συνεντεύξεις του.

Τέτοια σταθερότητα απόψεων είναι τουλάχιστον ζηλευτή…


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις