Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Τι πρέπει να κάνουν οι εμβολιασμένοι που έρθουν σε επαφή με κρούσμα

 Στη συζήτηση για τα προνόμια όσων έχουν εμβολιαστεί αναφέρθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, ενώ εξήγησε και τι

συμβαίνει που κάποιος πλήρως εμβολιασμένος έρθει σε επαφή με κρούσμα.

Για πάρα πολύ καλό ζύγισμα των όποιων προνομίων δοθούν σε όσους έχουν εμβολιαστεί αναφέρθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου τονίζοντας ότι το πρώτο τους προνόμιο είναι ότι εμβολιάστηκαν.

Σύμφωνα με την ίδια, και στην Ελλάδα, τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί πλήρως, δηλαδή και με τις δύο δόσεις, αν έρθουν σε επαφή με κρούσμα, δεν θα υποβάλλονται σε μοριακά τεστ παρά μόνο αν εμφανίσουν συμπτώματα. Ομοίως δεν θα χρειάζεται να μπαίνουν σε απομόνωση. Οι ίδιοι δεν θα υποχρεώνονται και σε self test.

Διευκρίνισε ότι όσοι αυτά τα πλεονεκτήματα ισχύουν μόνο για όσους έχουν λάβει και τις δύο δόσεις και όχι για όσους έχουν λάβει μόνο τη μία δόση εμβολίου καθώς θεωρείται ατελής ο εμβολιασμός τους.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις