Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Επιλογή του Δένδια ήταν ο Διακόπουλος; ..Δεν τον άφησε να πάει χαμένος


 Επιλογή του Δένδια απο ότι φαίνεται ήταν η τοποθέτηση του Διακόπουλου στη θέση του Συμβούλου εθνικής Ασφαλείας και μόλις τον (παραίτησαν) τον προσέλαβε !!!

Μία τοποθέτηση-έκπληξη έκανε στο ΥΠΕΞ ο Νίκος Δένδιας σύμφωνα με την Καθημερινή !!!

Ο ναύαρχος ε.α. και πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας της κυβέρνησης Αλέξανδρος Διακόπουλος αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση Διεθνούς Αναπτυξιακής Βοήθειας του υπουργείου Εξωτερικών, την αποκαλούμενη και Hellenic Aid.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνει αυτή η διεύθυνση αλλά κάποιοι θυμήθηκαν οτι έγινε εκεί ένα πάρτυ με τις ΜΚΟ επι ….

«Το ακροατήριο του κ. Δένδια ήταν η Ευρώπη, και η τουρκική κοινή γνώμη, να ειπωθούν ορισμένα πράγματα ανοιχτά που δεν έχουν ειπωθεί» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο τέως σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού Αντιναύαρχος ε.α. Αλέξανδρος Διακόπουλος για την «ανταλλαγή πυρών» μεταξύ του έλληνα ΥΠΕΞ και του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Άγκυρα.»

«Κανείς δεν φαίνεται να πάει χαμένος …τυχαία λέτε να βγήκε πρώτος βουλευτής ο Δένδιας  όταν άφησε το άμυνας ;»

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις