Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Οι τέσσερις λέξεις του πιλότου στους δημοσιογράφους - Τι είπε πριν πάρει τον δρόμο για Κορυδαλλό


 Προφυλακιστέος ο καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Τι είπε ο συζυγοκτόνος βγαίνοντας από τον Ανακριτή.

Μια «μεγάλη συγγνώμη» ζήτησε ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς, μετά την απολογία του στον ανακριτή κι αφότου κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

«Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη»: Λέγοντας αυτές τις τέσσερις λέξεις στους δημοσιογράφους, ο 32χρονος συζυγοκτόνος μπήκε σε όχημα της ασφάλειας προκειμένου να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ανέφερε πως ο πελάτης του υποστήριξε πως θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, όμως δεν γίνεται.

Παράλληλα, έκανε λόγο για οικογενειακή τραγωδία και για τη «σκηνοθεσία» και το θέατρο, επανέλαβε πως γνώμονας ήταν το παιδί του.

«Πράγματι ομολογημένη πράξη ήταν και είναι, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν, θα κατατεθούν κι άλλα στοιχεία, πέρα από τη συγγνώμη, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω» ανέφερε ο δικηγόρος του 32χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις