Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021

Στο μεταξύ στο Αιγαίο, το Tubitak Marmara συνεχίζει να “ερευνά”


 Μέχρι και αύριο που λήγει η NAVTEX που είχαν εκδώσει οι Τούρκοι στις 31 Μαίου, το ερευνητικό σκάφος Tubitak Marmara, πλέει στην περιοχή που φαίνεται στον χάρτη κάνοντας όχι τόσο έρευνες αλλά επίδειξη “σημαίας”.

Οι προκλήσεις της Άγκυρας δεν σταμάτησαν , οι συζητήσεις ωστόσο ξεκίνησαν και συνεχίζονται χωρίς οι Έλληνες πολίτες να γνωρίζουν τι συζητείται ακριβώς. Το ζητούμενο των συζητήσεων η “αγορά χρόνου”, το “ήρεμο καλοκαίρι” και η προσπάθεια αποκλιμάκωσης ,όπως λένε. Αυτά όμως ακόμη κι αν επιτευχθούν δεν λύνουν το πρόβλημα της τουρκικής επιθετικότητας και των παράλογων διεκδικήσεων. Όπως δεν θα το λύσει καμία συνάντηση Ερντογάν με οποιονδήποτε, ακόμη και με τον “πλανητάρχη” Τ.Μπάϊντεν. Όπως και να καταλήξει η συνάντηση Μπάϊντεν-Ερντογάν, η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει τίποτα ουσιαστικό που να ΄χει αποτέλεσμα στην προσπάθεια αναχαίτισης της τουρκικής επιθετικότητας. Αυτή τη δουλειά θα πρέπει να την κάνουμε μόνοι μας, όπως και στο παρελθόν. Δεν διαπιστώνουμε να υπάρχει τέτοια διάθεση….

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις