Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Περιοδεία Μενδώνη στις Κυκλάδες – ΤΗΝΟΣ, ΝΑΞΟΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΔΗΛΟΣ, ΡΗΝΕΙΑ -ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 


Από την Τετάρτη 28 Ιουλίου έως την Τετάρτη 4 Αυγούστου θα διαρκέσει η περιοδεία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη, στις Κυκλάδες.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της Υπουργού θα είναι η Τήνος και θα ακολουθήσουν, κατά σειρά, η Νάξος, η Σαντορίνη, η Σίκινος, η Θηρασιά, η Μύκονος, η Δήλος και η Ρήνεια. Αίσθηση προκαλεί η απουσία της Σύρου από το πρόγραμμα της κας Μενδώνη.

Ειδικότερα όσον αφορά στη Νάξο, η Υπουργός θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Λιανό, θα πραγματοποιήσει αυτοψίες στο εργοτάξιο του Αρχαιολογικού Μουσείου Νάξου, τον Πύργο Χειμάρρου, τα Καλαμίτσια, τους βυζαντινούς ναούς Θεολόγου στ’ Αφικλή Απειράνθου, Αγίου Ερμολάου Απειράνθου, Άγιου Μάμαντος Ποταμιάς, Αγίας Κυριακής Απειράνθου, καθώς και στην Αρχαιολογική Συλλογή και το Κορφάρι Αμυγδαλιών. Τέλος, θα επισκεφθεί τον Πύργο Μπαζαίου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις