Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ Γιάννη Αϊβάζη

 Σε δύσκολη κατάσταση νοσηλεύεται στο Σωτηρία με κορονοϊό ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ Γιάννης Αϊβάζης. Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της Happy Day ο ηθοποιός δεν είναι πολύ καλά. «Δεν είναι πολύ καλά, αλλά δεν είναι και στη φάση της δασωλήνωσης» είπε. «Χρειάζεται οξυγόνο κάποιες φορές. Είναι διπλά εμβολιασμένος. Όλα ξεκίνησαν από ένα κρυολόγημα. Είχε το οξύμετρο, παρακολουθουσε το οξυγόνο του. Έτσι κατάλαβε ότι έχει COVID. Πήγε στο Σωτηρία. Μίλησα με τη Μαρία. Μου είπε να προσέχουμε όλοι».

«Τον είδα λίγο σοβαρό, περισσότερο από ότι τον έχω συνηθίσει» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς για την επικοινωνία που είχε μέσω μηνυμάτων με τον ηθοποιό.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Happy Day”, η υγεία του ηθοποιού παρουσίασε επιδείνωση τις τελευταίες ώρες, αν και αυτός είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν είναι πολύ καλά ο Γιάννης αλλά ευτυχώς δεν είναι και στη φάση της διασωλήνωσης. Χρειάζεται οξυγόνο αρκετές φορές. Να πούμε ότι είναι διπλά εμβολιασμένος, θεωρητικά είναι καλυμμένος από αυτή την άποψη.  Ο Μιχάλης Πλεμμένος που κάποια στιγμή κατάφερε να μιλήσει και τηλεφωνικά μας είπε ενδεικτικά ότι δεν έβγαινε η φωνή του».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε: «Μιλήσαμε με μηνύματα, τον είδα λίγο σοβαρό ας πούμε, παραπάνω από ό,τι τον έχω εγώ συνηθίσει και είναι έτσι λίγο σοβαρά τα πράγματα. Είναι κάτι που δεν το περίμενε».
ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις