Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Κακοκαιρία στη Αττική: Έχουν πέσει δέντρα, πάνω από 100 κλήσεις για άντληση υδάτων


 Μεγάλες δυσκολίες σε γειτονιές της Αττικής έχει προκαλέσει η πολύ δυνατή νεροποντή που πλήττει το λεκανοπέδιο από το πρωί της Πέμπτης.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Πυροσβεστική έχει δεχτεί, σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 110 κλήσεις για άντληση υδάτων, κυρίως από νότια προάστια και πιο συγκεκριμένα τη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο κλπ, καθώς και άλλες 8 για πτώσεις δέντρων στο Χαϊδάρι και σε άλλες περιοχές.

Παράλληλα, δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενημερώθηκαν και πήγαν στη Γλυφάδα (Γούναρη και Ανθέων), όπου έχουν ακινητοποιηθεί αυτοκίνητα.



Χωρίς δρομολόγια η γραμμή 1 του ΗΣΑΠ

Οι έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν από νωρίς το μεσημέρι την Αττική έχουν δημιουργήσει προβλήματα και στη λειτουργία του ΗΣΑΠ.

Ειδικότερα, δεν πραγματοποιούνται για την ώρα δρομολόγια του ηλεκτρικού της γραμμής 1 στο τμήμα Ταύρος-Ομόνοια, ενώ οι γραμμές στο Θησείο έχουν πλημμυρίσει.

Στο μεταξύ, προβλήματα στην κίνηση των συρμών του τραμ έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση αυτή την ώρα στην Αττική.


Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, η κίνηση των συρμών του τραμ διεξάγεται ως εξής:

– (Πλάτων) Κασομούλη – Πικροδάφνη

– (Αριστοτέλης) Κασομούλη -ΣΕΦ,

– (Θουκιδίδης) Πικροδάφνη – ΣΕΦ

Διακοπές ρεύματος σε Παγκράτι, Καλλιθέα και Κεραμεικό

Χωρίς ρεύμα παραμένει ένα μεγάλο μέρος του Παγκρατίου, καθώς η κακοκαιρία έχει προκαλέσει βλάβη σε γραμμής Μέσης Τάσης.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης εντοπίζονται και σε τμήματα του Κεραμικού και της Καλλιθέας.

Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Εύβοια: Τρέχουν να οχυρωθούν στο δήμο Μαντουδίου για τυχόν πλημμύρες

Πλημμύρισε η Πανόρμου από τη βροχή

«Θάλασσα» έγινε η άσφαλτος στην Πανόρμου όπου από την βροχή το ρεύμα προς την οδό Αλεξάνδρας πλημμύρισε με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες ενώ οι πεζοί να ταλαιπωρούνται προκειμένου να μην βραχούν.

Δείτε βίντεο:




Σε συναγερμό βρίσκεται η ηγεσία του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας για την κακοκαιρία «Μπάλλος»

Στο χωριό Αχλάδι γίνονται οι τελευταίες εργασίες από συνεργεία του Δήμου και κατοίκους για να οχυρωθεί το χωριό από τυχόν πλημμύρες.

Την ίδια ώρα έχει γίνει σύσταση από την δημοτική αρχή και την πολιτική προστασία για αποχώρηση των κατοίκων από τα σπιτια τους τα οποία βρίσκονται σε επίμαχα σημεία που μπορεί να πλημμυρίσουν.


Παρουσία του δήμαρχου Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργου Ψαθά, ξεκίνησαν νωρίτερα την Πέμπτη εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στα Πολιτικά, στην Εύβοια.

Η συγκεκριμένη ενέργεια κρίθηκε αναγκαία, λόγω των προβλημάτων που μπορεί να προκληθούν από τις πλημμύρες.

 
Η κυκλοφορία για Νεροτριβιά θα γίνεται από την μάντρα του Μιχαήλ. Με ενέργειες του δημάρχου Γιώργου Ψαθά, την Παρασκευή θα τοποθετηθεί γέφυρα τύπου Μπέλεϊ, που προμηθεύτηκε ο δήμος από τις αρμόδιες αρχές.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις