Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Πέθανε η δημοσιογράφος Ζέτα Καραγιάννη

 


Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα η δημοσιογράφος Ζέτα Καραγιάννη, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Πέθανε σήμερα το πρωί η δημοσιογράφος Ζέτα Καραγιάννη.

Όπως ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με ανακοίνωσή του, η δημοσιογράφος έδινε μάχη με τον καρκίνο.

«Η Ζέτα Καραγιάννη ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος με κέφι για τη ζωή και όνειρα για το μέλλον. Πάλεψε με γενναιότητα την ασθένειά της, δίνοντας μαθήματα δύναμης και αξιοπρέπειας στους φίλους και τους οικείους της. Η απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό σε όσους είχαν τη χαρά να τη γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της» αναφέρει η ΕΣΗΕΑ και εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους της.

Ποια ήταν η Ζέτα Καραγιάννη

Η Ζέτα Καραγιάννη γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα και είχε ξεκινήσει την πορεία της στη δημοσιογραφία το 1988 από την εφημερίδα «Η Πρώτη».

Στη συνέχεια ακολούθησαν η «Επικαιρότητα», η «Ενημέρωση», η «Κοινή Γνώμη», η «Απογευματινή» και ο «Ελεύθερος Τύπος».

Παράλληλα, είχε περάσει από πολλά περιοδικά, όπως: «Ένα», «Eviva», «Τηλεθεατής», «Τι στην TV», «Media», «Λοιπόν», «Out», «Τηλέραμα», αλλά και από το ραδιόφωνο στους σταθμούς «Ξένιος», «Περισκόπιο» «Αργειακή Ραδιοφωνία», «Galaxy 92» και «Flash 9,61».

Τηλεοπτικά, είχε εργαστεί στο MEGA, τον ΑΝΤΕΝΝΑ και την ΕΡΤ, ενώ από το 2002 ήταν στον διεθνή ραδιοφωνικό της σταθμό «Η Φωνή της Ελλάδας» (ΕΡΑ 5), ως παραγωγός εκπομπών.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις