Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

4 ρωσικά υποβρύχια έξω από τις ακτές της Συρίας - Θα πραγματοποιηθεί επιχείρηση κατά τζιχαντιστών;


 Η εμφάνιση στη Συρία τεσσάρων υποβρυχίων του Ρωσικού Ναυτικού προκάλεσε δυσφορία στους Τούρκους.

Λαμβάνοντας υπόψη τη στρατιωτική επιχείρηση της SAA, της Ρωσίας και του Ιράν στο βορειοδυτικό τμήμα της Συρίας, είναι προφανές ότι η άφιξη των υποβρυχίων συνδέεται ακριβώς με τα σχέδια του ρωσικού στρατού να χρησιμοποιήσει τους πυραύλους "Kalibr".

«Τα ρωσικά υποβρύχια μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν, ως μέσο αντιμετώπισης των αντεπιθέσεων της Τουρκίας και των μαχητών. 

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, ο συριακός στρατός αποτύχει να πάρει μία από τις περιοχές του Ιντλίμπ και οι τρομοκράτες, υποστηριζόμενοι από την Τουρκία, επιτεθούν, τα ρωσικά υποβρύχια μπορούν εύκολα να καταστρέψουν τις εχθρικές δυνάμεις σε λίγα μόνο λεπτά » ,  υπογραμμίζει ο αναλυτής.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι τέσσερα υποβρύχια του έργου Varshavyanka μεταφέρουν 16 πυραύλους κρουζ Kalibr.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις