Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Οικογενειακή Τραγωδία: 47χρονος σε αμόκ σκότωσε σύζυγο, τα δύο παιδιά τους και την πεθερά και αυτοκτόνησε


 Οικογενειακή τραγωδία στην Ιταλία, με 47χρονο σε αμόκ να σκοτώνει τη σύζυγό του, τα δύο παιδιά τους, 5 και 2 ετών και την 64χρονη πεθερά του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Σύμφωνα με τους περίοικους, ο 47χρονος, με καταγωγή από την Τυνησία, φαινόταν ένας πράος χαρακτήρας και εδώ και για αρκετά χρόνια δούλευε σε σούπερ μάρκετ, ενώ η σύζυγός του εργαζόταν ως καθαρίστρια και είχε αναλάβει το μεγαλύτερο βάρος της ανατροφής των παιδιών.

Η οικογενειακή τραγωδία έγινε την επόμενη μέρα από το τραγικό συμβάν της Βετράλα, λίγο έξω από την Ρώμη, όπου ένας άνδρας 48 ετών με κορωνοϊό, έφυγε από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του, όπου δολοφόνησε το δεκάχρονο παιδί του.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο δολοφόνος, εις βάρος του οποίου είχαν επιβληθεί ασφαλιστικά μέτρα με δικαστική απόφαση, λόγω βίαιων πράξεων κατά της οικογένειάς του, ήθελε να εκδικηθεί τη σύζυγό του.

Η οικογενειακή τραγωδία έχει σοκάρει την Ιταλία

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας, Ναμπίλ Ντάχρι, είχε χωρίσει σχετικά πρόσφατα, αλλά συνήθιζε να πηγαίνει στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, στο Σασουόλο της βόρειας Ιταλίας, προκειμένου να βλέπει τα δυο μικρά παιδιά τους. Από το δολοφονικό «αμόκ» που τον είχε πιάσει, σώθηκε μόνον η 16χρονη κόρη της πρώην συντρόφου του.

«Ο Ναμπίλ δεν αποδέχθηκε το ότι η σχέση αυτή αποτελούσε παρελθόν» υπογράμμισε μια περίοικος σε δημοσιογράφους, ενώ οι αστυνομικοί επεσήμαναν ότι μέσα στο διαμέρισμα, στο οποίο διαπράχθηκε το πολλαπλό έγκλημα, η εικόνα που αντίκρισαν ήταν φρικιαστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος και αυτόχειρας, πριν από λίγες ημέρες, είχε στείλει απειλητικά μηνύματα στην πρώην σύντροφό του και στην μητέρα της.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις