Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Πονηρό τσοπανόσκυλο μεταμφιέστηκε σε αρνί και παρακολουθεί τα πρόβατα ανενόχλητο - Βίντεο


 Ένα παμπόνηρο τσοπανόσκυλο έψαχνε να βρει τρόπο να παραφυλάξει τα άτακτα προβατάκια του και το αποτέλεσμα ήταν να γίνει viral με τα παράξενα καμώματά του.

Αυτό το πανέξυπνο τσοπανόσκυλο ράτσας μπόρντερ κόλεϊ φόρεσε προβιά για να μπορεί να προσέχει με την ησυχία του τα πρόβατα χωρίς εκείνα να αντιληφθούν την παρουσία του.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό σκυλί, που ακούραστα εργάζεται στη φάρμα του αφεντικού του, αλλά χάρη στο παρακάτω βίντεο που ανέβηκε στα social media έγινε διάσημο και στο TikTok.

Όπως φαίνεται στο αστείο κλιπάκι, το τσοπανόσκυλο κάθεται απολύτως ακίνητο μέσα στον στάβλο και επάνω του φορά την προβιά από κάποιο πρόβατο.

Μόνο η μουσούδα του ξεχωρίζει και ελπίζει πως αυτή δεν θα είναι αρκετή για να τον καταλάβουν τα πρόβατα, που, μεταξύ μας, δεν φημίζονται και για την ευφυία τους.
«Κανείς δεν θα το καταλάβει. Πώς να το ξέρουν;» γράφει το σχόλιο στο αστείο βίντεο, αλλά από πίσω του τα πρόβατα κοιτούν προς το μέρος της κάμερας με το βλέμμα τους να μαρτυρά ότι κάτι έχουν υποψιαστεί.
Η κάμερα κάνει ζουμ στο πρόσωπο του σκυλιού, με τα πρόβατα να το κοιτάνε επίμονα, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τι συμβαίνει.
Το βίντεο έγινε viral και χιλιάδες χρήστες δεν μπόρεσαν να κρατηθούν και σχολίασαν με χιούμορ τον σκύλο που μεταμφιέστηκε σε αρνάκι, σύμφωνα με τη Daily Star.
«Μέρα 105η. Κέρδισα την εμπιστοσύνη τους και τώρα είμαι ο αρχηγός τους!» γράφει κάποιος σχολιαστής για το πονηρό σκυλάκι.
«Κυριολεκτικά, λύκος με προβιά προβάτου!» σχολίασε ένας άλλος χρήστης για το καμουφλαρισμένο τσοπανόσκυλο.
«Μην με υποψιαστείς, μην με υποψιαστείς!» λέει ο σκυλάκος, δια στόματος ενός άλλου σχολιαστή
Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το αμερικανική λέσχη κυνοφιλίας, τα μπόρντερ κόλι πρόκειται για σκυλιά «πανέξυπνα και εργασιομανή».
Είναι ικανά να μάθουν να καταλαβαίνουν πολλές λέξεις και εντολές, κόλπα και να εκτελούν διαταγές, χαρακτηριστικά που τα καθιστούν άριστα σκυλιά εργασίας και τσοπανόσκυλα.
«Η αθλητικότητά τους και η ικανότητά τους να εκπαιδεύονται. Το να έχουν μια δουλειά που απαιτεί ευκινησία όπως το να βόσκουν τα πρόβατα κάνει ευτυχισμένα αυτά τα σκυλιά» αναφέρει η λέσχη κυνοφιλίας American Kennel Club για τα μπόρντερ κόλεϊ.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις