Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Γλυφάδα: Η μητέρα δεν γνωρίζει ότι ο γιος σκότωσε τον σύντροφο της - Ήρθε από τη Δανία για να τον δολοφονήσει;


 Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Γλυφάδα, όταν ένας 51χρονος έσφαξε έναν 66χρονο που είχε σχέσεις με την μητέρα του. 

Μάλιστα η μητέρα δεν γνωρίζει ακόμη ότι ο γιος της δολοφόνησε τον σύντροφο της, καθώς ο 51χρονος ζούσε επί χρόνια στη Δανία και δεν είχε επαφές με την μητέρα του μετά τον θάνατο του πατέρα του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του μεταξύ θύτη και θύματος υπήρχε ιστορικό. Ειδικότερα, τα προβλήματα φαίνεται ότι ξεκίνησαν όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του δράστη και η μητέρα προχώρησε σε σχέση με το θύμα. «Ο δράστης είχε φύγει από το μαγαζί μετά τον θάνατο του πατέρα του και έλειπε για πολλά χρόνια γιατί δεν άντεχε την παρουσία του θύματος. Εμφανίστηκε πρόσφατα και έμενε στη θεία του» αναφέρουν πηγές από την περιοχή.

Παράλληλα ο δράστης φέρεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, να είχε ανοίξει ένα κατάστημα με χρώματα στην Αργυρούπολη το οποίο όμως δεν πήγε καλά και έκλεισε. «Το θύμα ήταν καλός άνθρωπος, όμως ο δράστης θεωρούσε πως επηρέαζε πολύ τη μητέρα με αποτέλεσμα αυτή να κάνει ότι του λέει» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές κάνοντας λόγο μάλιστα και για προβλήματα που ίσως ανέκυψαν με αφορμή κληρονομικά θέματα.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι έγινε ληστεία, μετά μαθεύτηκε η αλήθεια και πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν το περιμέναμε. Φαίνεται πως είχαν περιουσιακά θέματα. Ο Θανάσης έλειπε πολλά χρόνια στο εξωτερικό, πάνω από 20. Ρωτούσα κατά καιρούς τη μάνα του τι κάνει, αλλά απέφευγε να μου απαντήσει. Πότε γύρισε από το εξωτερικό δεν γνωρίζω ακριβώς, πάντως μαζί τους δεν ζούσε γιατί δεν τον βλέπαμε εδώ στην περιοχή. Την οικογένεια την γνωρίζουμε από μικρά παιδιά, καθώς εδώ έμεναν πάντα. Επάνω είναι το σπίτι τους και κάτω η επιχείρηση. Ο πατέρας τους είχε ανοίξει το μαγαζί, μόνο που μετά από χρόνια πέθανε. Υπάρχει και μια κόρη μικρότερη σε ηλικία. Το μαγαζί λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα το ανέλαβε η μάνα με την κόρη. Εκεί δούλευε και ο Γιάννης, που λίγο μετά μάθαμε πως είχε σχέση με την μητέρα τους», είπε κάτοικος της περιοχής.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις