Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή συνεργάτης της βουλευτού Χριστίνας Αλεξοπούλου λίγο μετά το εμβόλιο και αφού χρειάστηκε να τον ακρωτηριάσουν

 


ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΞΑΦΝΙΚΙΤΗΔΑ... ΦΥΣΙΚΑ Tα εμβόλια είναι ασφαλή. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ;

Ηλίας Μόσιαλος

Ο 53χρονος πολιτικός μηχανικός Απόστολος Ράμμος όταν έκανε το εμβόλιο δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι περιόριζε το υπόλοιπο της ζωής του σε μόλις 3 εβδομάδες.

Μπήκε στο νοσοκομείο στις 4 Δεκεμβρίου, μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του για τον COVID-19.

Παρουσίαζε θρομβώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του κόψουν το αριστερό πόδι, αλλά η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε και δυστυχώς κατέληξε χθες Παρασκευή.

Η εξέλιξη ήταν δραματική αλλά και ταχύτατη. Ο Αποστόλης Ράμος έφυγε από τη ζωή περίπου τρεις εβδομάδες έπειτα από τον εμβολιασμό του. Τα ερωτήματα είναι σαφή και ανελέητα.

Τώρα βαθύ πένθος αλλά και σοβαρός προβληματισμός επικρατεί στη πόλη της Ναυπάκτου από τον απρόσμενο θάνατο του συμπλίτη τους.

Ο Αποστόλης Ράμμος ήταν συνεργάτης της Χριστίνας Αλεξοπούλου-photo η οποία είναι βουλευτής της ΝΔ στην Αχαΐα.

Αγαπητός στο κοινό, εργαζόταν στον τομέα της εκπαίδευσης και καλός οικογενειάρχης. Ήταν πατέρας 4 παιδιών.

.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 14:00 στον Άγιο Δημήτριο και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στο μεταξύ το εμβόλιο χαμηλής δόσης Pfizer-BioNTech αποτυγχάνει στη δοκιμή σε παιδιά 2 έως 5 ετών.

Τώρα πλέον οι εταιρείες ελπίζουν να υποβάλουν αίτηση για άδεια έκτακτης ανάγκης στις αρχές του 2022.

Μια χαμηλή δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον κορωνοϊό απέτυχε να δώσει επαρκή ανταπόκριση σε παιδιά ηλικίας δύο έως πέντε ετών.

Οι εταιρείες ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα από συνεχιζόμενες κρίσιμες δοκιμές την Παρασκευή και δήλωσαν ότι μετά από δοκιμές σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 5 ετών με το ένα δέκατο της δόσης για ενήλικες, τα παιδιά μεταξύ 6 μηνών και 2 ετών παρουσίασαν μια ανοσολογική απόκριση παρόμοια με άτομα ηλικίας 16 έως 25 μετά από δύο δόσεις, αλλά τα παιδιά μεταξύ 2 και 5 ετών δεν το έκαναν.

«Οι εταιρείες θα τροποποιήσουν την κλινική μελέτη για την αξιολόγηση της ασφάλειας, της ανεκτικότητας και της ανοσογονικότητας του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως κάτω των 5 ετών», ανέφερε η δήλωση. “Η μελέτη θα περιλαμβάνει τώρα την αξιολόγηση μιας τρίτης δόσης 3 μg τουλάχιστον δύο μήνες μετά τη δεύτερη δόση της σειράς δύο δόσεων για να παρέχει υψηλά επίπεδα προστασίας σε αυτή τη νεαρή ηλικιακή ομάδα.”

Οι εταιρείες δήλωσαν ότι εάν η μελέτη των τριών δόσεων είναι επιτυχής, σχεδιάζουν να υποβάλουν αίτηση για άδεια έκτακτης ανάγκης κάποια στιγμή στο πρώτο εξάμηνο του 2022.

Μια παιδική έκδοση του εμβολίου της Pfizer είναι ήδη διαθέσιμη για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, μια έκδοση που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο της δόσης που χορηγείται σε όλους τους άλλους 12 ετών και άνω.

Δεν έχουν εντοπιστεί ανησυχίες για την ασφάλεια στη μελέτη (!!!), ανέφεραν οι εταιρείες.


Η επικεφαλής της έρευνας εμβολίων της Pfizer, Κάθριν Γιάνσεν, ανέφερε άλλα δεδομένα που δείχνουν ότι ένα ενισχυτικό εμβόλιο για άτομα 16 ετών και άνω αποκαθιστά την ισχυρή προστασία, ένα άλμα στην ανοσία που οι επιστήμονες ελπίζουν επίσης ότι θα βοηθήσει στην αποτροπή της νέας παραλλαγής Omicron.

Οι εταιρείες ετοιμάζονται επίσης να δοκιμάσουν ένα αναμνηστικό για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, που μόλις τώρα κάνουν τα εμβόλια δύο δόσεων. Και δοκιμάζουν διαφορετικές επιλογές δόσης για 3η δόση ενισχυτική στους εφήβους.

Ο Jansen είπε ότι εάν οι πρόσθετες παιδιατρικές δοκιμές είναι επιτυχείς, “θα είχαμε μια συνεπή προσέγγιση εμβολίου τριών δόσεων για όλες τις ηλικίες”.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις