Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Βίντεο-σοκ: Δημοσιογράφος καταρρέει στον «αέρα» πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με την τρίτη δόση


 Σοκ επικρατεί στην Βραζιλία από την κατάρρευση δημοσιογράφου, ο οποίος τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την ώρα μάλιστα ζωντανής εκπομπής.

Ο 36χρονος Rafael Silva κατέρρευσε την ώρα που έλεγε τις ειδήσεις την Δευτέρα (3/1) στον τηλεοπτικό σταθμό TV Alterosa στην εκπομπή "Alterosa alerta".

Ξαφνικά και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι που να έχει ανησυχήσει τους θεατές ή τους υπεύθυνους του σταθμού, ο άτυχος δημοσιογράφος καταρρέει πέφτοντας στο πάτωμα.



Αμέσως οι τεχνικοί τον σήκωσαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στην εντατική.


ADVERTISEMENT

Δημοφιλή άρθρα
pronews.gr
Πρόστιμο 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών: Σενάρια για αλλαγή απόφασης από την κυβέρνησηΚ.Αρβανίτης για το «χώστε πιο βαθιά» του Θ.Βασιλακόπουλου: «Αν το βάλουμε στο μόριο μας θα γίνει μοριακό;»Νέο βίντεο σοκ από την κατάληψη της πλ. Συντάγματος από τους αλλοδαπούς: «Μητσοτάκη μ… εδώ είμαι»!Νοσούν αλλά κυκλοφορούν ελεύθερα με Covid Pass - Δείτε πως μπορεί κανείς να μεταδίδει νόμιμα τον κορωνοϊό! (βίντεο)Στοιχεία από Δανία: «Οι εμβολιασμένοι με mRNA έχουν αρνητική προστασία για μόλυνση από την Όμικρον μετά από 3 μήνες»Ξέπλυμα από κυβέρνηση-ΕΛ.ΑΣ στους Πακιστανούς: «Δεν υπάρχει απαγόρευση συναθροίσεων -Είχαν λάθος ενημέρωση-Κράτησε λίγο»Βίντεο-σοκ από Ολλανδία: Έτσι επιχειρούν να καταστείλουν τις διαδηλώσεις κατά των αναγκαστικών εμβολιασμώνΓ.Πετράκος: «Αν σε μια εβδομάδα τα νοσοκομεία δεν είναι γεμάτα με Πακιστανούς να παραιτηθεί η κυβέρνηση για εξαπάτηση»Πρωτοφανές θανατικό στους Έλληνες: Την ώρα που οι Πακιστανοί έκαναν κατάληψη στην Αθήνα εμείς μειωνόμασταν κατά 39.933«Το θέατρο της Δευτέρας» με τα υποτιθέμενα πρόστιμα στους Πακιστανούς - Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ: «Δεν τα διαγράφουμε…»
Νέο βίντεο σοκ από την κατάληψη της πλ. Συντάγματος από τους αλλοδαπούς: «Μητσοτάκη μ… εδώ είμαι»!
Ο Silva είχε εμβολιαστεί με την τρίτη ενισχυτική δόση στις 28 Δεκεμβρίου, ενώ στις 29 Δεκεμβρίου είχε αναγγείλει την επιστροφή του στην εκπομπή μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


«Ζήτω η τρίτη δόση. Λυπάμαι μόνο για τους ανθρώπους που δεν έχουν αυτή την ευκαιρία.

Τα εμβόλια σώζουν ζωές»

Οι γιατροί πάντως αναφέρουν ότι δεν σχετίζεται η κατάρρευσή του με τον πρόσφατο εμβολιασμό του, αλλά αποτελεί άλλο ανεξάρτητο γεγονός.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις