Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Νέα επίθεση Θ.Βασιλακόπουλου σε ανεμβολίαστους: «Έχουν κρυμμένο πλούτο - Τα κάνουν όλα για ένα καπρίτσιο δόξας»


 Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, έκανε μια ακόμη επίθεση προς τους ανεμβολίαστους πολίτες, προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσει το πώς αντέχουν τόσους μήνες απλήρωτοι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί. 

Παραδέχθηκε ότι αυτό που κάνει είναι να ειρωνεύεται τους ανεμβολίαστους, ενώ το κρεσέντο επιθετικότητάς του δεν άφησε απ' έξω ούτε τους 300χιλ. ανεμβολίαστους άνω των 60:

«Δεν μπορώ να κατανοήσω πως γίνεται ένα υγειονομικός να μένει 7 μήνες απλήρωτος. Ακόμα και εγώ που δεν είμαι φτωχός δεν μπορώ να μείνω 7 μήνες χωρίς μισθό και να συντηρήσω την οικογένειά μου. Ένας άνθρωπος που δουλεύει στο σύστημα υγείας και παίρνει 1200 ευρώ πως αντέχει για να κάνει το καπρίτσιο δόξας που έχει στο μυαλό του να μένει απλήρωτος. Από κάπου αλλού έχουν χρήματα και επιβιώνουν. Υπάρχει κρυμμένος πλούτος.

Όπως και ένα συνταξιούχος που παίρνει 600 ευρώ σύνταξη μπορεί να δίνει 100 ευρώ πρόστιμο, δηλαδή το 15% της σύνταξής του. Δεν το κατανοώ. Δεν κατανοώ αυτή την άνεση των Ελλήνων να αντέχουνε αυτές τις οικονομικές επιβαρύνσεις μόνο και μόνο για το καπρίτσιο τους»:

Στη συνέχεια της παρέμβασής του εκτόξευσε τα «βέλη» του στο διαδίκτυο και τα fake news για την πανδημία:


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις