Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 40χρονου POYMANOY που γδύθηκε σε 6χρονη και την ανάγκασε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα - Το χρονικό της υπόθεσης

 


Tα στοιχεία του 40χρονου, που γδύθηκε μπροστά σε 6χρονη στην Πάτρα και την ανάγκασε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί «στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στη διερεύνηση συμμετοχής του κατηγορουμένου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695150 & 2610695130 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, από την παραγγελία εκτέλεσης της διάταξης, αρχής γενομένης από 24-3-2022. Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δείτε τα στοιχεία και φωτογραφίες του συλληφθέντα στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ εδώ.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, όταν η μητέρα του κοριτσιού άφησε το κοριτσάκι για φύλαξη σε γείτονα, επειδή έπρεπε να μεταβεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν το άλλο της παιδί.

Κάποια στιγμή ο γείτονας έφυγε προσωρινά από το σπίτι, αφήνοντας μόνο του το κοριτσάκι και τότε βρήκε την ευκαιρία ο 40χρονος αλλοδαπός, που είναι επίσης γείτονας πήγε στο παιδί, γδύθηκε μπροστά του, άρχισε να το φιλάει και το ανάγκασε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα. Στη συνέχεια επέστρεψε ο γείτονας που είχε αναλάβει τη φύλαξή του με αποτέλεσμα ο 40χρονος να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο, έπειτα το κοριτσάκι φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του τι συνέβη και έγινε άμεσα καταγγελία στην Αστυνομία. Ο 40χρονος συνελήφθη, ενώ το κοριτσάκι κατέθεσε όλα όσα του συνέβησαν σε αστυνομικό και παιδοψυχολόγο.

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 39χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών.

Ο 39χρονος συνελήφθη στις 20 Μαρτίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον COSTIN (επ) Florin (ον) του Gherghe και της Maria , γεννηθέντα στις 07-04-1983 στη Ρουμανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στη διερεύνηση συμμετοχής του κατηγορουμένου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695150 και 2610695130 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πάτρα: Εφιαλτικές στιγμές για την 6χρονη στα χέρια 39χρονου – Κατηγορείται για ασελγείς πράξεις

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα έπραξε ο Ρουμάνος και τα όσα βίωσε στα χέρια του το κοριτσάκι το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο δράστης ασκώντας σωματική βία απήγαγε την ανήλικη μέσα από σπίτι φιλικού προσώπου της μητέρας , όπου την είχε αφήσει για φύλαξη καθώς ήταν επιβεβλημένη η ανάγκη να μεταβεί σε νοσοκομείο για το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Ο δράστης που φαίνεται πως παρακολουθούσε τις κινήσεις στο γειτονικό σπίτι, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη, μπήκε από ανοικτό παράθυρο και ασκώντας σωματική βία στην 6χρονη την άρπαξε και την οδήγησε στο διαμέρισμά του.

Εκεί προέβη σε ασελγείς πράξεις και σύμφωνα με τα όσα φέρεται να αποκάλυψε η ανήλικη, άρχισε να την ακουμπά στα γεννητικά όργανα και να την φιλά στον λαιμό και στο πρόσωπο.

Τέλος στις αρρωστημένες ορέξεις του μπήκε όταν αντελήφθη πως ο γείτονάς του επέστρεψε και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες, φρόντισε να μην φανεί η απουσία της 6χρονης.

Επιστροφή που ως φαίνεται αποδείχθηκε σωτήρια για το κοριτσάκι, καθώς κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει μέχρι πού θα προχωρούσε και τι θα έκανε στο κορμάκι της ο 39χρονος.

Η αποκάλυψη

Το παιδί, εμφανώς τρομαγμένο, περιέγραψε τι είχε συμβεί στο πρόσωπο που είχε αναλάβει την υποχρέωση να την προσέχει, το οποίο αμέσως μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ακολούθως, η μητέρα προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών. Ο 39χρονος Ρουμάνος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς στο σπίτι του στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια, όπου και κρατείται. Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 39χρονος – «Δεν έκανα κάτι στο παιδί»

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας pelop.gr, ο δράστης που ζει μόνος του και δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές, αρνείται την κατηγορία που το αποδίδεται υποστηρίζοντας: «πως δεν έκανα κάτι στο παιδί», χωρίς ωστόσο να μπορεί να δώσει σαφείς απαντήσεις για την αρπαγή της ανήλικης μέσα από ξένο σπίτι, αλλά και για τα όσα περιέγραψε πως έζησε. Η 6χρονη από την πρώτη στιγμή παρακολουθείται από παιδοψυχίατρο, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις