Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Πολίτης δικαιώνεται μετά από καταγγελία στη PAE – Μαζικές οι προσφυγές!

 


Μέσα από το “Έντυπο αμφισβήτησης της τιμολόγησης ρεύματος από την πάροχο – παραγωγό εταιρεία” που έχει συντάξει και αναρτήσει στην ιστοσελίδα του το πολιτικό κόμμα “Ενώνω” μπορεί ο κάθε πολίτης να απευθυνθεί στη ΡΑΕ και να καταγγείλει οποιασδήποτε μορφή υπερχρέωση βλέπει στο τιμολόγιο ρεύματος σε σχέση με τη σύμβαση που έχει υπογράψει. (https://enonoellada.gr/)

Ο πρόεδρος του Ενώνω Νίκος Μαυραγάνης παρουσίασε το “Έντυπο αμφισβήτησης τιμολόγησης ρεύματος” από το οποίο επιλέγετε, διαμορφώνεται και συμπληρώνετε τα πεδία εκείνα που αντιστοιχούν στη σύμβαση που έχετε με την πάροχο – παραγωγό εταιρεία και τη λανθασμένη τιμολόγηση των χρεώσεων.

Δείτε τη λύση που προτείνει το κόμμα Ενώνω στο βίντεο που ακολουθεί (μετά το 16.15΄)

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και της κ. Ελένης Γ. η οποία κατήγγειλε τη πάροχο εταιρεία ρεύματος για τις υπέρογκες χρεώσεις σε σχέση με την κατανάλωση χωρίς, όπως αναφέρει σε απάντηση της η ΡΑΕ, να έχει ενημερωθεί και συναινέσει “εκ των προτέρων” όπως όφειλε η πάροχος εταιρεία να κάνει.

Η ΡΑΕ σε απάντηση που έστειλε στην πάροχο εταιρεία ζητά να εξηγήσει τους λόγους που δεν έχει δοθεί απάντηση επί των παραπόνων της πελάτισσας τους.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις