Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Πλάκα έχουν... κάνουν εκλογές για να ψηφίσουν για πρόεδρο έναν και μόνο μοναδικό υποψήφιο! Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Επιτρέπεται να ψηφίσουν για πρόεδρο την Κυριακή από ηλικίας... 15 ετών

 ΨΑΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.... ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ... ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;

Σχόλια προκαλεί η νέα απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία στις εκλογές για ανάδειξη προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής, που θα γίνουν την Κυριακή 15 Μαΐου, με μοναδικό υποψήφιο τον Αλέξη Τσίπρα, έχουν δικαίωμα ψήφου όλοι όσοι είναι από 15 ετών και πάνω!

Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 15ης Μαΐου αναφέρεται: «Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα».

Το δικαίωμα ψήφου σε ανήλικους σχολίασαν πολλοί χρήστες των social media, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι το ηλικιακό όριο άλλαξε ξαφνικά το βράδυ της Πέμπτης.

Δείτε μερικές ενδεικτικές αναρτήσεις:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις