Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

AΠΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΨΕΜΑ... Mάριος Θεμιστοκλέους: «Δεν ήταν ποτέ το Eμβόλιο Yποχρεωτικό»! – Απλά όποιος δεν εμβολιάστηκε «Eξαφανίστηκε» - Ηλικιωμένοι πλήρωναν πρόστιμα και υγειονομικοί μπήκαν σε αναστολή!


 Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, είπε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, πως το εμβόλιο δεν ήταν ποτέ υποχρεωτικό!

Κάποιος στην κυβέρνηση τους έχει πει πως επιχειρήματα επιπέδου Α’ Δημοτικού του τύπου «δεν σας αναγκάζουμε άμα θέλετε να μην εμβολιαστείτε πληρώστε πρόστιμο, rapid test κ.λ.π» εγκρίνονται από τη νοημοσύνη των πολιτών.

Στην αρχή ναι, γιατί τότε πολλοί πολίτες θεωρούσαν πως τους βόλευε το αφήγημα αυτό, τώρα όμως που συνειδητοποιούν πως πρέπει να κάνουν συνεχώς δόσεις και μάλιστα και καινούριων εμβολίων που έρχονται, δεν τους αρέσει καθόλου η ιδέα.

Ειδικά όταν έχουν αυξηθεί κατά χιλιάδες οι θάνατοι με «απροσδιόριστες αιτίες» όπως αναφέρει και ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης.

Γιατί απολύθηκαν λοιπόν στρατιωτικοί και έχουν συρθεί σε δικαστήρια άντρες της ΕΜΑΚ;

Όποιος υγειονομικός δεν το έκανε έχασε την θέση του και όποιος ηλικιωμένος άνω τον 60 δεν εμβολιαζόταν πλήρωνε μηνιαίο πρόστιμο.

Οι υπόλοιποι πλήρωναν από την τσέπη τους έως και 3 rapid test την εβδομάδα για να αποφύγουν το εμβολιασμό και με κοινωνική ζωή «μηδέν».

Εν ολίγοις «εξαφάνισαν» κόσμο από την κοινωνία, τον κατέστρεψαν κυριολεκτικά!

Η σχετική δήλωση έγινε μετά το 3:40 στο βίντεο που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις