Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Μόλις είχε κάνει την 4η δόση - «Έφυγε» ξαφνικά στα 42 της μητέρα στην Βέροια

 


Δεν έχει τέλος ο κατάλογος των νέων ανθρώπων που πεθαίνουν καθημερινά χωρίς να υπάρχει κάποια αιτία για αυτή την τραγική κατάληξη.

Μετά την 37χρονη μητέρα έφυγε από την ζωή και μία 42χρονη νέα γυναίκα στην Βέροια, επίσης μητέρα αφού όπως αναφέρεται είχε μόλις πραγματοποιήσει την τέταρτη δόση.

Ακολουθεί το δημοσίευμα περιφερειακού ΜΜΕ:

«Θλίψη στη Βέροια: «Έφυγε» στα 42 της

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Σιδηροπούλου. Η εκλιπούσα ταξίδεψε για τη «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία μόλις 42 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου και ώρα 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας. Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι, όπως συνοδεύσουν την εκφοράν της.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια, να τη θυμούνται πάντα τα παιδιά της…»

«Θεός σχωρέσ᾿ την! Απεβίωσε ξαφνικά σε ηλικία 42 ετών, αμέσως μετά την 4η (τέταρτη) δόση δεν είχε ούτε εβδομάδα που την έκανε. Υγιέστατη ήταν. Εργαζόταν στο ν̶ο̶σ̶ο̶κ̶ο̶μ̶ε̶ί̶ο κοβιντοκομείο Βεροίας. Μην τολμήσει καμμιά ΝΟΥΛΑ ν᾿ αποπειραθεί να με διαψεύσει!

Θύμιος Σοφιανόπουλος – FACEBOOK» αναφέρει άτομο που γνώριζε την αποθανούσα και αναδημοσιεύουν την ανάρτησή του τα Τουρκικά Νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις