Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Ραγδαίες εξελίξεις: Τα coffee island πλέον σε σούπερ mάρκετ


 Σούπερ μάρκετ: Ενώνουν οριστικά και αμετάκλητα τις δυνάμεις τους Coffee Island και ΑΒ Βασιλόπουλος με την κορυφαία αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα να κάνει γνωστή την είδηση με ανακοίνωση.

Σούπερ μάρκετ: Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά συνεργασία της εταιρίας στο χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου, μετά τις συνεργασίες με τις αλυσίδες Σκλαβενίτη και Μy Market.

Με τη νέα συνεργασία, η Coffee Island ενδυναμώνει την παρουσία της στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, ενισχύει την αναγνωρισιμότητα του brand και των προϊόντων καφεκοπτείου και φυσικά διευρύνει την πελατειακή της βάση.

Οι δημοφιλείς κωδικοί Coffee Island που θα βρίσκουν οι καταναλωτές σε επιλεγμένα hyper-markets ΑΒ Βασιλόπουλος είναι:


α) Espresso αλεσμένος Volcano 250γρ.,

β) Espresso capsules 10τμχ Compassion, Affection και Bliss,

γ) Ελληνικός 170γρ. Παραδοσιακός, Σκούρος, Σπέσιαλ, Ντεκαφεινέ,

δ) Φίλτρου αλεσμένοι 250γρ. Deja Vu και Day Dream

ε) Φίλτρου αρωματικοί 200γρ. Φουντούκι και Γαλλική καραμέλα.

Σούπερ μάρκετ: «Μας τιμά η συνεργασία…»

O Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO Coffee Island δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την πορεία εδραίωσης του brand Coffee Island στο οργανωμένο λιανεμπόριο και η συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος αφενός μας τιμά, αφετέρου δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές της αλυσίδας AB να γεύονται την ποιότητα Coffee Island και στο σπίτι.»

Τη δομή προστασίας ανηλίκων “Κιβωτός του κόσμου Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας” στα Γιαννιτσάνικα επισκέφτηκαν χθες στελέχη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, μέλη της διοίκησης των παλαιμάχων του Π.Σ.

“Η Καλαμάτα”, αλλά και ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος αποδεικνύοντας εμπράκτως το αγκάλιασμα της τοπικής κοινωνίας στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί και την ενίσχυση της προσπάθειας των υπευθύνων να δημιουργήσουν για αυτά τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Έτσι, σε συνέχεια της δωρεάς των χρημάτων που είχαν συγκεντρωθεί από τον ποδοσφαιρικό φιλικό αγώνα που διεξήχθη τον περασμένο Μάιο στο γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης», με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και τη συμμετοχή της ομάδας των εργαζομένων του γνωστού σούπερ μάρκετ και των παλαιμάχων της Καλαμάτας χθες προσφέρθηκε στην Κιβωτό δωροεπιταγή ύψους 3.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί την επιβράβευση από την κεντρική διοίκηση των συνολικών κοινωνικών δράσεων που πραγματοποίησαν τα καλαματιανά καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, σημαντικό μέρος των οποίων αποτέλεσε το εν λόγω φιλικό.

Σούπερ μάρκετ: Δωροεπιταγή 3.000 ευρώ

Ο διευθυντής καταστήματος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στην Καλαμάτα Γεώργιος Κατσιφώλης στην τοποθέτησή του δήλωσε:

“Σήμερα είναι ο επίλογος της δράσης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και αφορούσε τη διοργάνωση φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων του Π.Σ.

“Η Καλαμάτα” και εργαζομένων της εταιρείας μας. Βρισκόμαστε για μία ακόμη φορά στη δομή “Κιβωτός του κόσμου Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας” ώστε να παραδώσουμε δωροεπιταγή 3.000 ευρώ η οποία αποτελεί επιβράβευση των δράσεων των καταστημάτων της Καλαμάτας από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ευχαριστούμε το δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο καθώς και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Φάββα για την βοήθεια που μας έχουν προσφέρει καθώς επίσης και τους παλαίμαχους της Καλαμάτας και εδώ παρευρίσκεται ο πρόεδρος ο κύριος Μανώλης Θεοδώρου.

Φυσικά πρέπει να ευχαριστήσουμε και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην διεξαγωγή του φιλικού αγώνα που είχε σκοπό τη συγκέντρωση ενός ποσού για να δοθεί στην “Κιβωτό του κόσμου”. Είμαι πολύ χαρούμενος που εργάζομαι για πολλά χρόνια στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, μία αλυσίδα που κάνει πάρα πολλές δράσεις οι οποίες έχουν κοινωνικό αντίκτυπο.

Τι είπε ο δήμαρχος Καλαμάτας

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος από την πλευρά του αφού ευχαρίστησε την εταιρεία σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για την πρωτοβουλία που πήρε, καθώς επίσης και τον σύλλογο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Π.Σ. “Η Καλαμάτα”, σημείωσε ότι:

“Ο Δήμος Καλαμάτας έχει συνεργαστεί πολλές φορές με την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος σε διάφορες δράσεις που έγιναν και στο πάρκο σιδηροδρόμων και σε άλλους χώρους και για καθαρισμό διαφόρων τοποθεσιών ενώ τόνισε πως πάντα πρέπει να βοηθούμε σε ανάλογες δράσεις.

Οσον αφορά στην “Κιβωτό του κόσμου Κωνσταντίνος Ι. Καρέλια” επιτελεί πάρα πολύ σημαντικό έργο και γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά ενώ η πρωτοβουλία που πήρε η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος πρέπει να προτρέψει και άλλους φορείς να κάνουν κάτι ανάλογο”.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” Μανώλης Θεοδώρου επισήμανε τα εξής:

“Καταρχήν να μεταφέρω την εκτίμησή μου στην εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος για την σημαντική πρωτοβουλία που πήρε ώστε να διοργανώσει ένα φιλικό αγώνα και το ποσό που συγκεντρώθηκε να δοθεί στην “Κιβωτό του κόσμου”.

Ακόμη να ευχαριστήσω το δήμαρχο Καλαμάτας που είναι συνοδοιπόρος μας και αρωγός σε κάθε δράση που κάνουν οι παλαίμαχοι όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια ο κύριος Βασιλόπουλος και πριν εκλεγεί δήμαρχος ήταν πάντα κοντά μας”.

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” Αντώνης Μαυρέας είπε:

“Οταν με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής του καταστήματος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος Γιώργος Κατσιφώλης για την διοργάνωση φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων της Καλαμάτας και εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το δέχτηκα με πολλή χαρά.

Στη συνέχεια ενημέρωσα τον πρόεδρο του Συνδέσμου Παλαιμάχων, τον κ. Θεοδώρου και πράγματι διεξήχθη αυτός ο φιλικός αγώνας τον προηγούμενο Μάιο όπου συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό. Εμείς ως παλαίμαχοι της Καλαμάτας επί σειρά ετών προσπαθούμε να συμμετάσχουμε σε δράσεις που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και πάντα βοηθούμε όπου χρειαστεί».

Ο ταμίας του Συνδέσμου Παλαιμάχων της Καλαμάτας, Κώστας Παλαμάρας πρόσθεσε: “Είναι χαρά μας να βοηθάμε διάφορους φορείς, καθώς φυσικά και στη συγκεκριμένη περίπτωση τη δομή “Κιβωτός του κόσμου Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας”. Πάντα είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε σε ανάλογες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα”.

Ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας και μέλος του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” Γιώργος Φάββας από την πλευρά του τόνισε: “Οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας για πάρα πολλά χρόνια κάνουν κοινωνικό έργο. Ολα αυτά τα χρόνια ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του Π.Σ.

Το κοινωνικό έργο

“Η Καλαμάτα” έχει συγκεντρώσει ένα ποσό πάνω από 200.000 ευρώ το οποίο έχει διαθέσει για κοινωνικό σκοπό. Εμείς θα είμαστε πάντα ανοιχτοί να βοηθήσουμε σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο και κάθε άνθρωπος μπορεί να βοηθήσει πολύπλευρα.

Βέβαια οι δράσεις που κάνουμε για την “Κιβωτό του κόσμου” είναι σημαντικές και σε οτιδήποτε χρειαστεί θα είμαστε κοντά της. Επίσης πολύ μεγάλη σημασία έχει η κοινωνικοποίηση των παιδιών που φιλοξενούνται στην παραπάνω δομή”.

Η κοινωνική λειτουργός Αθηνά Ρονιώτη που είναι υπεύθυνη της δομής “Κιβωτός του κόσμου Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας” στην τοποθέτηση της τόνισε: ‘Ευχαριστούμε για την δράση που υλοποίησε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Επίσης ευχαριστούμε τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο αλλά και τους παλαίμαχους του Π.Σ.

“Η Καλαμάτα” που βοήθησαν στην διεξαγωγή του φιλικού αγώνα όπου συγκεντρώθηκε ένα ποσό και δόθηκε στη δομή μας. Στη δομή “Κιβωτός του κόσμου” φιλοξενούνται 14 παιδιά ηλικίας 4 έως 11 ετών. Να σας αναφέρω πως οι ανάγκες στη δομή μας έχουν αυξηθεί και κάθε βοήθεια που μπορεί να προσφερθεί είναι ευπρόσδεκτη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις