Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

H μυστηριώδης γυναίκα στο πλευρό του Kιμ Γιονγκ Ουν Mπερδεύει τους ειδικούς

 


Η ταυτότητα μιας μυστηριώδους γυναίκας που εντοπίστηκε πρόσφατα στο πλευρό του Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν έχει μπερδέψει τους ειδικούς και πυροδότησε εικασίες ότι είναι η πιστή ετεροθαλής αδελφή του, σύμφωνα με δημοσιεύματα την Τετάρτη.

Ο πιθανός «βοηθός» -που συχνά φωτογραφίζεται φορώντας ένα σκουρόχρωμο φόρεμα και κρατώντας μια τσάντα- εθεάθη πίσω από τον δικτάτορα της Βόρειας Κορέας σε μια υπαίθρια συναυλία την περασμένη εβδομάδα και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τον Guardian.

Εθεάθη επίσης να κουβαλά φακέλους σε μια ομιλία που έδωσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στο κοινοβούλιο της χώρας, στην οποία ορκίστηκε να μην εγκαταλείψει ποτέ τα πυρηνικά όπλα, στις 8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Οι ειδικοί παρατήρησαν για πρώτη φορά τη γυναίκα στο πλευρό του τον Φεβρουάριο – και έχουν θεωρήσει ότι είναι συγγενής και πιθανώς η μεγαλύτερη ετεροθαλής αδελφή του.

Η γυναίκα κοντά στον Κιμ Γιονγκ Ουν σε εκδήλωση στις 16 Απριλίου 2022

«Θα μπορούσε να είναι η μυστηριώδης ετεροθαλής αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, η Κιμ Σολ Σονγκ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες παρέμενε ενεργή στην ηγεσία του κόμματος στα παρασκήνια», έγραψε τον Απρίλιο ο ιστότοπος NK News με έδρα τις ΗΠΑ, ο οποίος παρακολουθεί στενά τη χώρα.

«Η νέα βοηθός εθεάθη να βρίσκεται κοντά στον Κιμ κρατώντας μια μεγάλη τσάντα κατά τη διάρκεια τεσσάρων από τις δημόσιες εμφανίσεις του αυτόν τον μήνα και εθεάθη να του δίνει την ομιλία του σε μια μεγάλη εκδήλωση πάρτι στα τέλη Φεβρουαρίου» προστίθεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις